BREAKING: CRUCIALE EN MOGELIJK BESLISSENDE ONTWIKKELING IN AANLOOP NAAR 3-2

UPDATE: DE ZITTING BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK OP 3-2 BEGINT OP 13:30 EN DUURT 3 KWARTIER; HET ADRES IS HOGEHILWEG 6, AMSTERDAM (IN HET GEBOUW VAN HET NEDERLANDS UITGEVERSVERBOND NUV)

micha kat Today at 3:48 PM
To: Raad voor de Journalistiek
CC: Thijs Stapel Philippe Remarque Corine de Vries Haro Kraak Marcel Hulspas

Geachte Raad,

In de aanloop naar de zitting wil ik u op de hoogte stellen van een cruciale ontwikkeling voor de zaak in de hoop dat deze informatie nog kan worden toegevoegd aan het dossier.

Uit het gewraakte artikel in De Volkskrant waarin de diffameuze kwalificaties voorkomen blijkt dat mijn ‘krankzinnigheid’ vooral wordt gekoppeld aan mijn journalistieke onthullingen over de zaak-Demmink. In het stuk is ondermeer sprake van een ‘uiterst onsmakelijke heksenjacht op een topambtenaar’ waardoor ik het leven van Demmink ’tot een hel zou hebben gemaakt’.

Gisteren verscheen er echter een stuk in NRC Handelsblad waaruit blijkt dat het OM in de zaak-Demmink schandalig is opgetreden en bewijs heeft verdonkeremaand. Er blijkt ‘ruimschoots voldoende bewijs’ te zijn Demmink voor de rechter te brengen. Uiteraard meldt De Volkskrant dit niet.

Ik vertrouw erop u hiermee naar behoren te hebben geinformeerd,

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

2 Replies to “BREAKING: CRUCIALE EN MOGELIJK BESLISSENDE ONTWIKKELING IN AANLOOP NAAR 3-2”

 1. Kat leert het dus nooit.

  Feit: een advocaat van Turkse jongens wil alsnog een rechtszaak tegen Demmink en vindt dat het OM in de zaak-Demmink schandalig is opgetreden.

  Tsja, dat mag Adèle vinden.

  Daarmee is dat nog geen waarheid en doet dat niks af aan (want daar hebben we het hierover) de door Hulspas geschreven recensie over een boek van Maarten Reijnders.

  Alweer een Kat in het nauw die rare sprongen maakt. Eigenlijk best we zielig dat dit zijn levensvulling is.

  Dit Katje in zelfverkozen ballingschap lijkt echt niet meer toerekeningsvatbaar te zijn.

  1. Degene die niet meer toerekeningsvatbaar is bij jij, Borrepoessss. Alles wat Van der Plas zegt is gebaseerd op informatie van het OM zelf, uit een rapport genaamd Tamarix.

Geef een reactie