BREAKING! DAAR IS HET KEIHARDE BEWIJS! DE OMES AB EN RON ZIJN CRIMINELE BEDRIEGERS EN MOETEN ACHTER DE TRALIES!

OPNIEUW EEN MONUMENTALE OVERWINNING VOOR DE WAARHEID, DE JOURNALISTIEK, DE ‘ECHTE’ MEDIA EN KLOL EN ROL: DE ‘OMES’ AB OSTERHAUS, ROEL COUTINHO EN RON FOUCHIER ZIJN SMERIGE, CRIMINELE BEDRIEGERS EN MOETEN WORDEN OPGEPAKT EN BERECHT * KLOL EN DEZE SITE VOEREN AL JAREN CAMPAGNE TEGEN DE MISDAAD-OMES EN WORDEN NU VOLLEDIG IN HET GELIJK GESTELD

DE ‘VARKENSGRIEP-PANDEMIE’ VAN 2009 BESTOND NIET EN WAS EEN HOAX VAN DE NWO EN DE BILDERBERGERS TER UITROLLING VAN DE VACCINATIE-HOLOCAUST * EU GEWDWONGEN ONDERZOEK TE STARTEN NAAR GARDASIL

We hebben er misschien wel 100 artikelen aan gewijd. Het krankzinnige bedrog was vanaf het begin duidelijk. Voor ons althans. Roel Coutinho die -net als nu Peter R. de Vries en Jeroen Pauw- als een dief in de nacht wegvlucht uit De Rode Hoed na als een vuige leugenaar te zijn ontmaskerd door de ‘complotdenkers’. Het op mysterieuze wijze van de tweede kamer-agenda ‘verdwijnen’ van een debat over de belangenverstrengelingen van Ab Osterhaus. Het ‘staatsgeheim’ verklaren van de samenstelling van de HPV-vaccins -en for that matter van de contracten met de producenten. De vervolging door het OM van de ‘kritische huisarts’ Hans van der Linde. Het is allemaal gebeurd, mensen. En nu dan de onthulling dat de complete varkensgriep-pandemie in 2009 niet bestond. Een false flag, natuurlijk. O ja: deze onthulling komt niet van de ‘complotdenkers’ maar vanuit de MSM (CBS News). Het is voor de omes te hopen dat ze reeds in de schuilkelders zitten in Nieuw-Zeeland.

3 Replies to “BREAKING! DAAR IS HET KEIHARDE BEWIJS! DE OMES AB EN RON ZIJN CRIMINELE BEDRIEGERS EN MOETEN ACHTER DE TRALIES!”

 1. Ja Micha. Internet is dodelijk voor mensen die zich inlaten met oneerlijke praktijken. Je hebt dat medium achter je staan. Nu is het oogsten van de scalps van die satanisten en bedriegers.

 2. Genocide op onze gezonde varkens was gerelateerd aan Gardasil vergiftiging?
  Ik las het artikel over Gardasil, maar nergens zag ik varkenspest genoemd.
  Waar is die relatie?

  Gardasil is een genocide op de autochtone bevolking van Europa, die men wil vervangen met mulatten zoals in Zuid Amerika. Genocide op mensen of genocide op de voeding van die mensen, dat verband begrijp ik dan weer wel.
  Kan u er eens een andere uitleg over geven heer Kat?
  Dank u vriendelijk.

Geef een reactie