BREAKING: DE ‘BONNETJES’ EN DE ‘MEMO’S’ OVER IVANA ZIJN ‘OPEENS GEVONDEN’! HYSTERISCHE INFOWAR OVER DOOD MODEL

NADAT DEZE SITE DE LEUGENS EN DE SPINS ROND DE MOORD OP HET NEDERLANDSE SUPERMODEL IVANA SMIT MAANDENLANG AAN DE KAAK HEEFT GESTELD, STAAT DE SATANISCHE MISBRUIK-MAFIA NU OP BREKEN * NET ALS HET KABINET-RUTTE III STEEDS WEER ‘BONNETJES’ EN ‘MEMO’S’ VINDT ALS ZE OP HET PUNT STAAN TE WORDEN ONTHOOFD DUIKEN NU ‘STUKKEN’ OP OVER DE MOORD OP IVANA * MISDADIGE ROL VAN DE TELEGRAAF DIE DACHT ALLES TE KUNNEN AFDOEN MET EEN ‘VAL VAN HET BALKON’ ONDER INVLOED VAN DRANK EN DRUGS * WAAR IS DE ‘GEHEEL ONAFHANKELIJKE’ FRANK VAN DE GOOT? * HORROR-ADVOCAAT SEBAS DIEKSTRA PROBEERDE DE OUDERS TE INTIMIDEREN

KUALA LUMPUR – De Nederlandse overheid beschikt al sinds februari over gedetailleerde onderzoeksinformatie over de dood in Maleisië van Ivana Smit. Die informatie is niet gedeeld met de nabestaanden van het model, ondanks verzoeken van de familie en toestemming van de lokale politie. Dat meldt de Maleisische politie aan De Telegraaf en dit wordt bevestigd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Openbaar Ministerie, dat de woordvoering over de zaak momenteel voert, wilde gisteren niet reageren. ,,Mogelijk morgen.” LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

Eén reactie op “BREAKING: DE ‘BONNETJES’ EN DE ‘MEMO’S’ OVER IVANA ZIJN ‘OPEENS GEVONDEN’! HYSTERISCHE INFOWAR OVER DOOD MODEL”

 1. LEUGENS EN DE SPINS ROND DE MOORD OP HET NEDERLANDSE SUPERMODEL IVANA SMIT
  ————————-
  Gelukkig wil “Brussel” nu een code tegen nepnieuws, waarvoor duizenden webcare redacteuren zullen worden aangesteld.

  De bedoeling is om de licht beïnvloedbare jeugd te beschermen tegen onverantwoordelijke/gewetenloze krankzinnigen die hun wereldbeeld in duigen dreigen te gooien.

  Bijv. door te beweren, dat de in- en in goede “Vader des Vaderlands” Willem van Oranje die ons in werkelijkheid onbaatzuchtig (eigenbaat was deze empathische, altruïstische ware allerhoogste prins van duitschen bloede volkomen vreemd) tot de sterke eenheid heeft gesmeed die wij nu dagelijks voor ons zien, IN FEITE een baatzuchtig, door 100% begeerte en narcisme gedreven, alles en iedereen fundamenteel en gestapeld bedriegend en manipulerend, over lijkenbergen gaand alsof dat zijn goed recht was, op (pervers gedacht soevereine) macht en controle beluste, psychopathisch (adel echter dan echt) acterende geïnfiltreerde psychopaat van de qua allooi laagst denkbare hondsbrutale boerenhorken-afstamming was.

  Vreselijk natuurlijk een dergelijk bedrog en daarom heeft Brussel besloten om prinses Beatrix van Oranje-Nassau voor te stellen als hoge (!) beschermvrouwe van de code tegen nep-nieuws, met Neelie Smit-Kroes als secretaresse.

Geef een reactie