BREAKING: DE CREATIE VAN DE ZOVEELSTE JASPER S.

WAT WE NU KRIJGEN VOORGESCHOTELD INZAKE DE MOORD OP ELS BORST SLAAT OPNIEUW ALLES: JUSTITIE WEET VAN KRANKZINNIGHEID NIET MEER HOE HET MOET SPINNEN * HET AD VAN KOEN VOSKUIL MOET NU ALS ‘STRAF’ DE WAANZIN PUBLIEK MAKEN * GIGA-PRIMEUR VAN KLOL: FORTYUN-ONDERZOEKER IN ELS BORST-COMMISSIE * ADVOCAAT BART VAN U. WERKT VOOR PEDO-NETWERKEN * DAT ZE BART VAN U. NOG STEEDS NIET TOT EEN BEKENTENIS HEBBEN KUNNEN DWINGEN IS EEN BEWIJS VOOR ZIJN ONSCHULD

Dat ‘ze’ gekozen hebben voor de voornaamste witwasser van de moord op Pim Fortuyn door de Nederlandse Staat als leider van de Els Borst-witwas-commissie, zegt alles. Vertelt het hele verhaal. No further questions. Net als Pim is Els vermoord door de Demmink-squads. Je herkent trouwens in de zaak-Borst hetzelfde ‘patroon’ als bij de moord op Pim: ze gebruiken iemand die in de greep van Justitie is geraakt via een eerdere moord. Dit alles wordt ook nog eens bevestigd door de aantoonbare banden van de ‘Jan Vlug’ van dit verhaal met de pedo-netwerken. Thomas Ross ziet het ook allemaal -net als mr. Google. Mensen mensen, wat een toestanden!

5 Replies to “BREAKING: DE CREATIE VAN DE ZOVEELSTE JASPER S.”

 1. Zelfde geval als in de Schiedammer parkmoord waar een lid van het pedonetwerk gewoon in het park twee kinderen misbruikte en één vermoordde. Door louter toeval herkende de misbruikte jongen de dader in de tram, zijn vader was politieagent en kon hem kon arresteren. Later hebben ze iemand die al vast zat, een of andere labiele gek, laten verklaren dat hij de dader was terwijl de echte dader al een verklaring had afgelegd. Maar pedo-netwerk heeft hem dus vrij gekregen en zelfs een schade vergoeding toegekend. Schiedam, broedplaats van pedofielen. Diegene die nu vast zit voor de Schiedammer parkmoord is een Jasper S. avant la lattre.

 2. LS…

  Van Pedo air de Vries is natuurlijk duidelijk dat het een Psychopathisch gestoord Reptiel is. Die nep psychiater Bram is een LSD Junk waar van we niets meer horen. Blijft over Thomas Ross die in mijn ogen de meest betrouwbare figuur is in dit rijtje. Micha had ook wel eens een andere mening over Thomas maar die is (gelukkig) bijgesteld ?

 3. Het complete nederlandse volk wordt uitgeplunderd door een klein groepje misdadigers. Misdadigers zwaar verslaafd aan het gemeenschapsgeld. Ze hebben daar ook steeds méér van nodig om met dat geld heel erg foute dingen te doen. En dat mogen ze ook echt want ze vertegenwoordigen ons: we hebben op ze gestemd. En de zeer weinigen die niet helemaal tevreden zijn met dit groepje graaiende punkers krijgt met de terreur van hun handlangers bij de politie en justitie te maken. Terreur in alle denkbare en ondenkbare vormen. Soms zó achterbalks en walgelijk dat de slachtoffers het vaak niet eens meer kunnen navertellen want te bizar om te geloven. Of dood.

  En het gluiperige nederlandse volk dat kroop serviel voort…..

  1. LS…

   De Roofridders van de Waterschappen weten ook van wanten. Kale AOW trekkers en Bijstandsgerechtigden worden nu ook voor de volle 100% kaalgeplukt waar aan vroeger kwijtschelding werd verleend. Als je nu een paar Euri overhoudt moet je die inleveren al geef je aan dat dat geld voor je begrafenis is. Voor argumenten zijn deze psychopaten belasting reptielen niet gevoelig. Enige troost is als Putin een nucleaire bom in de Noordzee pleurt deze ratten ook gewoon verzuipen. Want in het nieuwe vliegtuig van Fat Willy & Pampa Max is geen plaats als de familie moet “uitwijken” naar Argentinië.

Geef een reactie