BREAKING: DE DEMMINK-MAIL OVER DE MOORD OP ELS BORST

HIER VOLGT DE TEKST VAN DE MELDING DIE MICHA KREEG OVER EEN DEMMINK-RAPPORT DAT IN HET HUIS LAG VAN ELS BORST * WE PUBLICEREN DIT OMDAT THOMAS ROSS ‘EEN HOGE BRON’ HEEFT IN DEN HAAG DIE DE MOORD OP BORST LINKT AAN DE ZAAK-DEMMINK (VANAF 6:00) * ‘BINNENKORT KOMT DE ‘JASPER S-BEKENTENIS’ VAN BART VAN URK’


[wp_ad_camp_1] Vannacht 11 febr 2014 rond 3 uur lokale tijd:
Els Borst D66 is vermoord door de groep waar ze in vertoefde. De Bilderberg groep had iets andere plannen als dat zij goed vond en er was een interne strijd tussen leden van de Bilderberg en haar. Dit is haar einde geworden terwijl Koning Alexanader feest viert en ver van alles is in Rusland.

Van morgen rond 10 uur:
Op de eerste verdieping in de tweede kamer aan de rechterkant zal men het rapport vinden waar Els Borst niet over te spreken was en zich hevig tegen verzette. In het rapport is een lichtblauwe enveloppe te vinden met een aantekening van Willem Alexander. Als men dat leest weet men waarom Els Borst vermoord is.

20 minuten later:
Ongeveer 20 minuten geleden is het rapport inclusief brief van zijn plaats genomen. Een Indo-typische man is de kamer ingegaan en heeft wat ik aanhaalde weggenomen. Zijn opdracht is die te bezorgen aan diegene die dit alles in scene gezet heeft.

Hopende dat u hier iets mee kan doen.
Het is triest hoe mensen bang gemaakt worden die er andere gedachten op na houden.

Helaas kon ik het volgende niet bij het stuk Demmink koninklijkhuis zetten. uw website gaf de error meerdere malen dat de resource limit was bereikt. Maar Demmink is koninklijk huis!! En Demmink was de reden van de dood op mevr Borst die niet verder mee wilde werken in deze vuile was.

Ik heb zelf de informatie dat er een rapport lag over Demmink met een brief/aantekening van de koning erbij in de tweede kamer boven rechts in het huis van mevr Borst. Toen ik dat door gaf aan recherche was het binnen 1 uur verdwenen (weggenomen door een indisch type) en terug bij de koning. Ik heb nog de zoon gecontact van mevr Borst die het tweede bewijs (nog) niet weet en ik nog niet vrij mag geven.

Demmink is koninklijkhuis, Demmink is de reden van de moord op mevr Borst. Maar eens zal het bewijs naar buiten komen de dag als alles is geweest en er een iemand is die ik kan vertrouwen en niet samenwerkt met de koninklijke dictator.

12 Replies to “BREAKING: DE DEMMINK-MAIL OVER DE MOORD OP ELS BORST”

 1. Wat een prachtig stukje bullshit. Er staat daadwerkelijk NIETS in het hele verhaaltje dat te achterhalen valt. Je zou verwachten dat een onderzoeksjournalist a la Kat (sorry, moet even heel hard om mezelf lachen) toch wel een paar feiten checkt voordat hij zoiets online gooit, maar dat kost vast teveel tijd en omdat er Demmink in staat zal het wel waar zijn.

 2. Het lijkt me dat Herman Rompuy machtiger is dan Koning Willem Alexander.

  We betalen niet eens in guldens.
  De EU propaganda overal is niet in het belang van de monarchie, maar breekt die macht juist af.

 3. btw 2 van de aanslagen op Mij door koning willem deed die samen met ernst hirsch ballin en die van vorig jaar Aug 2014 wat dus die insuline moordenaar aan gaat samen met mark rutte.

  Is flip wel okee. Ik zie hem aftakelen hysterie onsamenhangendheid. Kan er geen touw aan vast knopen. Gezien de regelmatig hevige geemotioneerdheid gaat het hem persoonlijk aan?

  Oeps en ohhhh ja weten jullie wat justitie medewerker tonino die van de kp computer van peter r de vries heden zo doet? Via de GGZ Burgers Getuigen Slachtoffertjes belagen infiltreren psychiatiseren uitschakelen en coached de GGZ medewerkers daar in.

  Mischien moet Peter hem weer eens Op Zoeken voor een Mooi Docuutje Kinder misbruik continued?

  Ook wel interessant wié hem via GGZ te werk stelde. Niet gelijk huffnagel gillen he..

 4. “” En de advocaat van Bart ging vanaf het eerste moment uit van de schuld van haar client””

  Dus als ik nou bijv. 10 advocaten ga bellen en ga vragen wat het ultieme bewijslast zou zijn, wat voor antwoorden zou ik dan vervolgens krijgen.

  Lijkt me dan dat ze vervolgens mij het antwoordt zullen geven dat dit DNA moet zijn.

  En waarom dit zwaarder weegt dan alle andere sporen mag je zelf uitzoeken, dit zal wel zorgvuldig onderbouwd zijn waarom dit zo zwaar weegt.

  Hoogstwaarschijnlijk vind je in het geval van Jasper de fietsventiel dopjes zwaarder wegen dan het DNA, waar je vervolgens alle kanten mee op kan.
  Dit tevens geldt voor de bedreigingen die zijn gedaan, effe in het achterhoofd houden dat er op 1 avond wel 20 bedreigingen hadden kunnen plaatsvinden maar uiteindelijk niet hebben plaatsgevonden en dus Jasper er vervolgens met het bot er vandoor ging.

  De wijze van de moord is ook niet zo uitgesproken qua toebedeling aan mensen uit het midden oosten, aangezien door de jaren heen evenwel door nederlanders dezelfde techniek hebben toegepast.

 5. Op passen voor de koning zijn insuline spuitjes Willem-Alexander spreekt Europees Parlement toe http://ift.tt/1OrThH9

  indisch type? Stijl kort wit haar slank 40tiger egyptisch en getint voorkomen lichtblauw pak mischien? Indien zo koning willem zijn ndrangheta huurmoordenaar. Die was ook bij Middenoosten deskundige Hans Jansen die ziek te bed lag en gaf hem een dodelijke insuline injectie via koning willem op verzoek van porosjenko.

  Voor die prive service aan koning willem betalen “wij ” de beoogde Slachtoffers via onze belastingen 1 miljoen euro per jaar aan de ndrangheta van rothchild bankier dries van agt. Koning wilem die een zoon van de overleden diktator ceausescu is en door de bankiers al blank front gebruikt.

  For joy en entertainment AMERICA DRIFTS TOWARD FASCISM http://www.unz.org/Pub/AmMercury-1934jul-00257

 6. ook weer typerend Steven Brown en de marokanen, na wat conflicten achter de rug te hebben gaat ie daar effe lekker in lopen stoken.

  Zo goedkoop net zoals zijn voedsel pakket voor Nico, Nico vind dat allemaal best dat ie effe voor de goodwill van Steven Brown wordt gebruikt.
  Hij had het pakket ook zonder filmpje kunnen geven, maar ja dat scoort niet.

  Nico beld Micha Kat op naar zijn toegewezen straf van 10 maanden, Micha doet eerst effe leuk maar daarna is ie het gezannik zat en heeft het zogenaamd druk en kapt de telefoon af.

  Hoe doorzichtig wil je het hebben ………….

 7. Overigens meen ik mij ter herinneren dat webmaster Kat een probleem had met meneer Ross.

  Overigens is het niet zo dat in dit bewuste programma de doelstelling is om een product aan de man te brengen, ipv de journalistieke waardes te laten spreken.

  En ook Ross zal bepaalde technieken gebruiken om zijn boek te promoten en dus het wat leuk gaat omsieren met verhalen over mevr. Borst.
  En zijn productie van dit boek het niet gaat om de zogezegde kindertjes, maar puur op handel is gebassserd en dus vrolijk mee uit de ruif van het Demmink fenomeen loopt te vreten.

  Zoals dat evenwel gebeurt bij zijn vrouwelijke college Yvonne Keuls die ze aan de lopende band produceert, en eveneens met het verhaal Demmink loopt te dwepen.

 8. Overigens Kat je pretendeert onderzoeksjournaalist te zijn, waarom verschijnt hier dan zo n vreemd onsamenhangend verhaal op de website??

  Of heb je gisteren teveel gezopen en denk je van ik kachel het maar neer voor de scoringsdrang.

  Overigens verkondigd de person dat ie heeft gemeld aan de recerche, heeft de beste man daar een aangifte of anders qua papierwerk op laten stellen naam, data enz enz.

  Succes meneer de onderzoeksjournalist ……….

  1. Sorry Flip! Els Borst is vermoord door ene Bart van Urk… das waar ook…. 100% match…. DNA liegt niet…. Of Bart ook werkelijk bij Els thuis is geweest en/of een motief had.. niet belangrijk want… 100% match! Overigens zonder contra-expertise want dat is tegenwoordig verboden… En de advocaat van Bart ging vanaf het eerste moment uit van de schuld van haar client, net als Jab Vlug deed bij Jasper S….. Ja Flip, ik was even de weg kwijt…

 9. Overigens nog een opmerking betreft sporen in het huis van mevr borst.

  Wat men in de krant leest kan wel eens anders zijn dan het daadwerkelijke verhaal, dat komt er op neer dat kranten zaken weleens makkelijk wegschrijven. En dat er vervolgens bepaalde sporen niet zijn gevonden, houd og niet gelijk in dat er een of ander special doodseskader naar binnen is gewipt.
  Want als dat het geval zou zijn zouden ze het namelijk zo achterlaten dat men de zaak regulier weg kan zetten!!!
  Dus dat zou dan inhouden dat er een heel dom team aan het werk is geweest!!

 10. Els Borst D66 is vermoord door de groep waar ze in vertoefde. De Bilderberg groep had iets andere plannen als dat zij goed vond ………..

  Als zij dat goed vond ???

  Op de eerste verdieping in de tweede kamer aan de rechterkant zal men het rapport vinden waar Els Borst niet over te spreken was en zich hevig tegen verzette. In het rapport is een lichtblauwe enveloppe te vinden met een
  aantekening van Willem Alexander. Als men dat leest weet men waarom Els Borst vermoord is.

  Welke Kamer, en aan wie was deze geadresseerd??

  Ongeveer 20 minuten geleden is het rapport inclusief brief van zijn plaats genomen. Een Indo-typische man is de kamer ingegaan en heeft wat ik aanhaalde weggenomen. Zijn opdracht is die te bezorgen aan diegene die dit alles in scene gezet heeft.

  Na welke aanleiding is dit rapport weggenomen, en wie heft deze man gezien??
  Heeft deze zogezegde getuige kennis van het rapport genomen, zo ja waarom vermeld hij niet de inhoud??

  Het is triest hoe mensen bang gemaakt worden die er andere gedachten op na houden.

  Owwwh wie en in welke vorm wordt enr dan zogezegd bang gemaakt?

  Toen ik dat door gaf aan recherche was het binnen 1 uur verdwenen (weggenomen door een indisch type) en terug bij de koning

  Heeft deze getuige bij het huis staan posten aangaande zijn benoeming van tijdsduur en de indo man, heeft deze getuige inzage in de stukken die Willem Alexander ontvangt in zijn postvak????
  Overigens is het niet vreemd dat er een notitie van Alexander bij is gevoegd die hij schijnbaar zelf heeft opgepakt, en deze vervolgens te retouneren??

Geef een reactie