BREAKING: DE DOOR DEMMINK BETAALDE CHRIS KLOMP NAAST VOSKUIL GEZET VOOR DAMAGE CONTROL

LAATSTE NIEUWS: DEMMINK LOOG OVER ‘VERHINDERD ZIJN’; HIJ WIL SAMEN MET KNIJFF DE VERHOREN KUNNEN ANALYSEREN EN DAN MET EEN VERDEDIGING KOMEN

WAT WE OP 12 APRIL SCHREVEN KOMT UIT * DE DOOR DE STAAT AANGESTUURDE CHRIS KLOMP MOET KOEN VOSKUIL ‘IN HET GAREEL’ HOUDEN * DANKZIJ DEZE SITE WORDT ALLES DUIDELIJK EN ALLES EXPOSED * STORT EEN BIJDRAGE VOOR MICHA IN IERLAND EN VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

7 Replies to “BREAKING: DE DOOR DEMMINK BETAALDE CHRIS KLOMP NAAST VOSKUIL GEZET VOOR DAMAGE CONTROL”

  1. “Tot enkele jaren geleden was Amsterdam hét centrum voor jongensprostitutie. Toen de Zandvoortse kinderpornozaak naar buiten kwam, dook de stad bijna als vanzelfsprekend weer op in de processen-verbaal. Robby van der P., een van de betrokkenen bij de affaire, liet weten er in een bordeel te hebben gewerkt. Ook de al jarenlang vermiste Manuel Schadwald zou er zijn gezien.”

   Robbie van der plancken is ook in betrekking met dutroux gezien en linkt deze met amsterdam via robbie vd p die zeer waarschijnlijk heden als jeroen hoogeweij in Nederland voor de misbruik overheid lijkt te werken te meer daar deze net als velen oa chris klomp onaantastbaar lijkt voor Recherche Bezoek..

   https://airvd.wordpress.com/2015/07/11/provoceren-en-revancheren/#comment-10451

 1. Waarom haal je bij chris klomp geen Donatie? Die en nog wat knakkers die je voortdurende dehumaniseren beledigen schaden obstructie van Rechtsgang en Waarheidsvinding plegen en jou en je Lezers misleiden saboteren en bedreigen moest toch een Bungalow met Zwembad in Frankrijk wég te Trekken zijn met zijn en jouw Schare aan verward gemaakte lezers bij een? De Bewijzen vliegen alleen hiér al om de oren in en onder voorgaande artikelen dus een makkie?

  En hoé ben je met yuri moscowicz overeen gekomen ná zijn moord aanslag op jou en medestanders want je was daarna wél heel vriendelijk met hem? Enorm belangrijk te mogen weten óf die vriendelijkheid van vergoedingen óf van verkrachting jegens jou door hen gebouwd is?

  Ná dat die 12 corrupte rechters(was ivo opstelten daar bij?)je hadden gemolesteerd en verkracht was je ook zó vriendelijk met lubbers kalbfleisch en demmink…én die wim dankbaar die toen maar gelijk je Website kaapte ..

  …dát is wát verkrachting martelen en molest cq doods bedreiging met Mensen kán doen..ze meest slaafs onderdanig eenkennig trouw en vriendelijk maken jegens juist de verkrachter dé misdadiger…elke Vrouw zou willen dat ze zó een Droom van een Vent hád!

  Zo werden de joden ook van Geboorten af aan afgericht om te sterven in talloze oorlogen voor hun broodheren van adel en bank!

 2. “”CHRIS KLOMP NAAST VOSKUIL GEZET VOOR DAMAGE CONTROL””

  Hoe toevallig is het dat beide dezelfde gedachte hebben of heer Kat, die ze beide aangeven als ruis veroorzaker aka zelf verzonnen verhaaltjes er door heen drukken voor zijn status als spindokter.

  Tevens is dit de mening van Adele v/d Plas incl. Baybassin

  Dit is natuurlijk wel heel typerend voor het persoontje Kat, dat je door dezelfde partij waar je aan werkt weg wordt gezet als fantast clown.

  Tevens geldt dat voor Kat zijn driften richting Donk, waarbij Kat zijn persoonlijke racune belangrijker vind en vervolgens probeert om een wig te slaan tussen Boublog en Donk.

  Overigens is het mogelijk dat van Well en Woudenberg helemaal niet zulke geweldige getuige zijn, en dit doodleuk van het internet verhaaltjes hebben opgepikt en hier vervolgens mee aan de haal gaan. En dit simpelweg van een website als deze opgepikt kunnen hebben.

  Ja dat is mogelijk zoals eerder de supergetuige deed, en zo zijn er legio voorbeelden in de samenleving waar men beschuldigen doet naar bijv. leraren voor geode cijfers of andere grappen en grollen …….

  1. Noem eens een paar voorbeelden dan?

   https://ritualabuse.us/research/false-allegations-of-child-sexual-abuse-by-children-are-rare/

   En van Well en Woudenberg verklaren het heus wel Goed hoor oa ed van thijn ken ik ook van toen die me verkrachtte en molesteerde samen met van mierlo en pechtold toen ik Kind was en gedrogeerd was door ze op een weekje schoolreis. Scholen en creches bij uitstek worden misbruikt door de minerva ghouls!

   En de Supergetuige heeft diverse onderwerpen in Haar Getuigenis die men alleen kán weten als men erg close in de innercircle is geweest oa ook de injectienaalden in de Nekjes van Kinderen en Jongeren om Stamcellen uit te halen om eigen totaal verrotte leven te verlengen. Mogelijk dat alleen dit al in alleen Europa al 1 miljoen Kinderen per jaar het Leventje kostte die verzwegen door alle overheden diensten en media per jaar spoorloos verdwenen!!! Dát … levensverlenging met geroofd Stamcelmateriaal gaat al 200 jaar!

Geef een reactie