BREAKING! DE DOOR FACEBOOK EN CHRIS KLOMP VERWIJDERDE BOMBSHELL 9e CORONA-VLOG VAN MICHA

MICHA VRAAGT DRINGEND OM JULLIE STEUN TEGEN DE DEEP STATE INFO-CRIMINEEL CHRIS KLOMP DIE HEM NU AL BIJNA 10 JAAR LANG STALKT, BELASTERT EN BEDREIGT EN HET VOLK BELET KENNIS TE NEMEN VAN ZIJN WERK * ER IS GEEN ENKELE JURIDISCHE ACTIE TEGEN KLOMP MOGELIJK OMDAT HIJ WERKT VOOR DE POLITIE EN DEMMINK

2 Replies to “BREAKING! DE DOOR FACEBOOK EN CHRIS KLOMP VERWIJDERDE BOMBSHELL 9e CORONA-VLOG VAN MICHA”

  1. Hoezo verwijderd door Chris Klomp? Hangen er etiketjes aan verdwenen vlogs dan, waarop staat wie ze verwijderd heeft?

    Denk je niet dat Dinie zelf dat wanstaltige produkt heeft verwijderd nadat ze het bij nader inzien nog eens een keer bekeken heeft? Want laten we wel wezen; zoals je daar na een minuut of vijf compleet door het lint gaat als een hysterische parkiet op crystal meth, mag toch voor niemand materiaal zijn waarmee men serieus een boodschap de wereld in denkt te kunnen sturen? Dat mens mag dan wel compleet gestoord op de marsmannetjes zitten te wachten die ons wel eventjes komen redden, maar nadat het haar eerder al compleet ontgaan was dat die grootsprekende turk die zijn vrouw had vermoord, waarin ze zoveel vertrouwen had, haar compleet heeft opgelicht, moet het op één of andere manier toch wel tot haar beperkte brein aan het doordringen zijn dat ze met jou wederom heeft bewezen niet helemaal duidelijk voor ogen te hebben achter wat voor types ze aan moet lopen. Het zou best wel eens kunnen zijn dat jij je laatste discipel hiermee ook aan het verliezen bent.

    Zou het niet een idee zijn dat jullie met z’n tweetjes samen gaan wonen, straks in het huis van Demmink waarop jouw steradvocaat beslag heeft gelegd, en aldaar in quarantaine het moment blijven afwachten dat de extraterrestrials jullie komen ophalen?

  2. CHRIS KLOMP DIE HEM NU AL BIJNA 10 JAAR LANG STALKT, BELASTERT EN BEDREIGT EN HET VOLK BELET – Weeeeer die Klomp! Ben je verliefd, Kat? Maar laten we eens kijken wie de stalker is hier: ik zie op de site van Klomp 4 verhalen over Kat. Ik zie op de site van Kat 633 verhalen over Klomp. Hmmmm. Eens verder kijken: ik zie op de twitter van Kat een lange reeks tweets over Klomp en ik zie op de twitter van Klomp zelden een tweet over Kat. WE HEBBEN EEN WINNAAR: HET IS MICHA KAT!

Geef een reactie