BREAKING: DE HISTORISCHE EN COMPLETE OVERWINNING VAN MICHA OP DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG

LEES HET HELE VERHAAL EN HET VERBIJSTERENDE ARREST OP RECHTSPRAAK.NL * LATER MEER * CHRIS KLOMP KAN ER NIET MEE LEVEN DAT ZIJN WAANDENKBEELDEN OPNIEUW WORDEN BEVESTIGD!

9 Replies to “BREAKING: DE HISTORISCHE EN COMPLETE OVERWINNING VAN MICHA OP DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG”

 1. Complete overwinning? Nah. Eerst maar eens kijken of Westenberg niet met tegenbewijs komt. En zo niet dan nog afwachten hoeveel de rechter u toekent.

  Jammer dat de Heer Stapel die dit toch maar mooi mede voor elkaar heeft gekregen met zijn volgens u niet inhoudelijke pleidooi ontslagen is. Misschien had u beter even kunnen afwachten of zijn tactiek wél zou werken. Maar dat is verbrande turf.

  Succes met het vervolg van de zaak. Enneh, loop niet teveel naast u schoenen want één geschoten mus maakt nog geen maaltijd.

 2. Klomp heeft helemaal gelijk: de Micha claim is helemaal niet gewonnen. Als het al zover zou komen, zou Kat de schade eerst nog moeten aantonen. En dan heeft Kat nog een probleem, namelijk al die volgers van hem die ooit deelnamen aan de Micha claim en waarvan Kat de lijst zogenaamd is kwijtgeraakt.

 3. Ome Demmink gaat het wel even allemaal regelen is zijn vaste overtuiging dus is het ONZIN!!! Valt toch nog mee dat rechters dus wel onafhankelijk naar zaak kunnen kijken. Maar er is zo’n groot kwaliteitsverschil in uitspraken. Ene rechter zoals in mijn zaak gelooft gewoon alle leugens van de tegenpartij, die helemaal niet onderbouwd zijn, geen greintje onderbouwing, allemaal prima volgens de rechter en dan gerechtshoven die toch wel eens soms objectief naar zaken kijken. Vraag me af of dat ook zo is bij gerechtshof Den Haag. Vermoed van niet.

 4. Wat jammer nou dat je Thijs Stapel ontslagen hebt en al die lelijke dingen over hem hebt verteld, nietwaar? Die gaat nu natuurlijk helemaal niks meer voor je doen.
  En Westenberg, die roept gewoon Micha Kat als getuige op. Dan mag je even naar de Leeghwaterlaan in Den Bosch komen, op straffe van beschuldiging van belemmering van de rechtsgang. Alleen kom je dan de politiecel van Schiphol niet voorbij…
  Jammer dan, joh! Geen aanwezigheid, geen verklaring, geen geld. Rien ne va plus, het geld komt niet meer naar u!

 5. “Als definitief komt vast te staan dat het bewuste telefonische contact heeft plaatsgevonden, heeft de oud-rechter misbruik van procesrecht gemaakt. De oud-rechter heeft dan ‘een duidelijk ongegronde vordering ingesteld, gebaseerd op een bewuste onwaarheid’, aldus het hof. De journalist heeft voorlopig bewezen dat dit telefonisch contact tussen de oud-rechter en de advocaat heeft plaatsgevonden. De oud-rechter krijgt nu de gelegenheid om tegenbewijs te leveren.”

  Zoals je zelf heel goed weet zijn er teveel corruptionele belangen van Westenberg aan het hoeridische O.M. in zijn algemeenheid geklonken, waardoor ze jouw dominosteen echt wel doorheen dezelfde ‘onderzoeken’ als die van Baybasin zullen moeten laten uit/dood-slaan! Ik gun je alle poen van de wereld die je nodig zegt te hebben, maar toegeven aan jouw juridische gelijk gaat ze toch echt net iets teveel op strategische gebieden der gevestigde wanordelijke belang kosten. Bovendien wil je never & nooit niet weten wat de jurisprudentie op de al dan niet toegekende krentenkakkerigheid binnen casussen als de jouwe hier in Nederland zijn…

 6. Dit soort zaken kunnen in een psychopathocratie wel eens gewonnen worden en zo wordt -hoofdzakelijk- de schijn opgehouden (mogelijk niet alleen voor de bevolking, maar ook voor bepaalde rechters) dat de rechtspraak in PB BV bonafide is.

  Volstrekt anders wordt het echter, wanneer “de diepe staat” (i.c. Prins Bernhard BV) aantoonbaar/hoogst aannemelijk/evident en werkelijk ‘pure evil’ zélf in een complot, met bijv. niet alleen véél groter, langduriger en ernstiger schade voor evt. meerdere (bijv. levenslang zwaar invalide geraakte) slachtoffers-, maar met name in potentie ook met (PB BV)-vernietigende consequenties blijkt te zitten.

  Of uit deze zgn. “Micha-claim” evt. nog dergelijke gevolgen kunnen voortkomen, valt n.m.m. sterk te betwijfelen.

  DAT MAG (in de overwinningsroes) NIET VERGETEN WORDEN!

  Verder wens ik MK en alle deelnemers veel geluk hiermee en laten we voor hen hopen dat het inderdaad 1 miljoen wordt!

Geef een reactie