BREAKING: DE MICHA-CLAIM KAN ME NU NIET MEER ONTGAAN! MICHA WINT -OPNIEUW- OP ALLE FRONTEN! WAT DOET CHRIS KLOMP?

DIT IS EVENEENS VERWOESTEND VOOR KLAAS AANTJES IN DE TUCHTZAAK: AANTJES WEIGERDE VOOR MICHA BIJ DE HR INCIDENTELE CASSATIE IN TE STELLEN OMDAT DAT ‘KANSLOOS’ ZOU ZIJN EN NU ZEGT DIEZELFDE HR: WESTENBERG IS EEN CRIMINEEL DIE MISBRUIK HEEFT GEMAAKT VAN PROCESRECHT * LEES HIER HET PERSBERICHT VAN DE HR

8 Replies to “BREAKING: DE MICHA-CLAIM KAN ME NU NIET MEER ONTGAAN! MICHA WINT -OPNIEUW- OP ALLE FRONTEN! WAT DOET CHRIS KLOMP?”

 1. Je wint, maar je bedelt wel om geld
  ————————
  De grootste jengelaars om geld en andere aardse goederen en voordeeltjes, veruit de kampioenen in dat opzicht, zijn nog steeds de Oranjes en hun aangetrouwde SS/SA-Mann en Abwehr V-Mann met speciale status, “prins” Bernhard, z.n..

  Bovendien levert (!) MK althans nog iets van waarde, i.t.t. hen waarvan Kikkert (n.m.m. bijna terecht, behalve dat Nederland al een tijdje tot ‘full blown’ psychopathocratie PB BV is uitgegroeid…. vanaf 1945) stelt, dat Nederland veeleer bestaat ONDANKS dan “dankzij” hen, en verdient (!) hij (MK) daarvoor normaliter een passend inkomen. Dat hij daarom “steeds” moet “bedelen” is reeds VREEMD.

 2. Hoe vaak heeft u dat alleen al de afgelopen 3 maanden niet al geroepen? En het afgelopen jaar? En de tijd daarvoor? En wat is er van waar gebleken?

  Is het niet eens tijd om reëel te worden en te zeggen dat het misschien nóg wel 14 jaar kan duren? Zoals wij thuis zegen: Soms kan je maar beter van het ergste uit gaan, dan kan het alleen maar meevallen.

  Ik begrijp dat u zichzelf moed tracht in te praten, maar gezien de regelmatigheid waarop u dit op deze manier doet vraag ik me af of het de juiste manier is.

  Probeer het anders eens met deze video: https://www.youtube.com/watch?v=m_iKg7nutNY

 3. Overigens: In een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV bestaat geen ECHTE (doch slechts gesuggereerde) onafhankelijkheid/scheiding tussen de staatsmachten, zoals ook dhr. De Werd reeds heeft opgemerkt en aangetoond.

  Dat is wat psychopaten (indien niet herkend en gestopt/uitgenomen) doen: een staat in de staat of ‘deep state’ of “onzichtbare hand” vormen.

 4. Het parket bij de (PB BV) Hoge Raad geeft rechtsgeleerde adviezen (conclusies) aan de Hoge Raad. In de conclusies wordt relevante rechtspraak, literatuur en wetsgeschiedenis uitgebreid belicht. De conclusie eindigt met een voorstel aan de Hoge Raad.

  De conclusie wordt *DOORGAANS* gevolgd.

  Het parket is onafhankelijk en wordt geleid door de procureur-generaal. De conclusies worden door de advocaten-generaal (AG’s) namens de procureur-generaal genomen. De raadsheren van de Hoge Raad en de advocaten-generaal (AG’s) van het parket bij de Hoge Raad worden in hun werkzaamheden ondersteund door het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad. De ondersteuning door het wetenschappelijk bureau (WB) bestaat uit het analyseren van dossiers, verzamelen van relevante literatuur en jurisprudentie en het voorbereiden van concepten. Raadsheren, AG’s en wetenschappelijk medewerkers van de Hoge Raad moeten aan zeer hoge (PB BV) kwaliteitseisen voldoen (De PG niet, vandaar figuren als de roemruchte Ten Kate en Silvis).

 5. Hoe kan dat nou? De rechtspraak was toch corrupt? Of is dat alleen maar zo als Kat in het ongelijk wordt gesteld? Ook wel grappig: er ligt een advies aan de Hoge Raad in een hele andere zaak en Kat meent zelf gewonnen te hebben. Hilarisch. Ik ken deze zaak verder niet, maar gaat dit niet over die advocaat Smit die al met al een kleine 10.000 euro vergoeding kreeg? Toch iets minder dan de door Kat zo vurige gewenste miljoen euro?

Geef een reactie