BREAKING: DE SCHADWALD-GROEP IN ENGELAND

NEDERLANDSE TOP-MENSEN UIT DE ‘ELITE’ ONDER LEIDING VAN JORIS DEMMINK VERKRACHTTEN EN VERMOORDDEN TALLOZE KLEINE KINDEREN * COMPLETE POLITIEK EN MEDIA MEDEPLICHTIG AAN DE COVER UP * O JA: MARCEL GELAUFF HEEFT GEEN BANDEN MET PEDO-NETWERKEN![wp_ad_camp_1]
De ondertiteling is fucked maar dat maakt niet uit want de afschrikwekkende waarheid is helder genoeg. Precies hetzelfde wat in Engeland speelde was (is?) aan de orde in Nederland. Maar in plaats van schoon schip te maken proberen de Nederlandse pedofielen de boodschappers zoals Micha en Fred de Brouwer te vermoorden cq. te interneren. Wij doen met klem een beroep op ieders steun in de strijd tegen de weerzinwekkende monsters die nog ons nog altijd ‘besturen’ en ‘berechten’.

3 Replies to “BREAKING: DE SCHADWALD-GROEP IN ENGELAND”

  1. Kinderen die dat overleefden zijn zeldzaam.
    Vaak worden ze vermoord om monddood te maken, erg vaak plegen ze zelfmoord, veel worden drugsverslaafde om zich niet te confronteren met hun ervaringen.
    Ook zijn er veel die in de psychiatrie belanden, logisch met die trauma’s, zodat ze ongeloofwaardig worden bevonden door de gemeenschap en de rechtbanken.

Geef een reactie