BREAKING! DE TELE-ENQUETE ‘VERTAALD’: HET VOLK KOTST DE KONING VOLLEDIG UIT!

ALS DE TELEGRAAF IETS ANDERS BRENGT DAN ‘KONING POPULAIRDER DAN OOIT’ DAN WEET JE: DE MONARCHIE IS IN FREEFALL * DE DOOR HEEL NEDERLAND BESCHIMPTE EN UITGEJOUWDE MARK ‘1000 EURO’ RUTTE GEEFT DE KONING ZIJN DOODSKUS: ‘KOM OP! ZE ZIJN EXTREEM POPULAIR’

HILVERSUM – Koning Willem-Alexander geniet nog altijd veel vertrouwen onder de bevolking, maar leden van het EenVandaag Opiniepanel beoordelen hem dit jaar minder gunstig dan vorig jaar. Van de bijna 24.000 ondervraagden vindt 65 procent dat de koning weet wat er speelt in het land. In 2018 was dat 75 procent. Ook het aantal ondervraagden dat van mening is dat Willem-Alexander „de juiste toon aanslaat” is lager dan bij het vorige Koningsdagonderzoek: 75 procent tegen 83 procent in 2018. Van de ondervraagden zegt 82 procent vertrouwen te hebben in het staatshoofd. Vorig jaar was dat 85 procent. Ook vonden minder mensen dat de koning Nederland goed vertegenwoordigt in het buitenland: 79 procent tegen 87 procent bij de vorige editie van het onderzoek.

5 Replies to “BREAKING! DE TELE-ENQUETE ‘VERTAALD’: HET VOLK KOTST DE KONING VOLLEDIG UIT!”

  1. Dat Prins Bernhard BV een (psychopathisch) criminele organisatie is en geen legitieme overheid, dringt bij de moreel zwakzinnige promiscue/deviante vlaggetjes-zwaaiers totaal niet door, laat staan de ernstige bedreiging daarvan (die zich *in de eerste plaats* tegen alles wat zich enigszins moreel normaal gedraagt keert).

      1. Voorop gesteld dat de bekendheid van Micha onder de Nederlandse bevolking 100% is. En dat is denk ik ietsje minder, maar dat had jijzelf ook al begrepen toch?…. toch?

Geef een reactie