BREAKING: DE TELEGRAAF BESMEURT HARRY VAN BOMMEL IN POGING REFERENDUN-UITSLAG PRO-JA TE BEINVLOEDEN

GEENSTIJL WEIGERT OVER DE SMEARING DOOR ‘HUN’ TELEGRAAF TE BERICHTEN EN GEEFT DAARMEE EENS TE MEER AAN CONTROLLED OPPOSITION TE ZIJN * OOK MOORDAANSLAG OP SP-LID EN NEE-CAMPAIGNER YOUNIS LUTFULA


Van Bommel trekt ten strijde tegen de corrupte EU en moet dat bekopen met weerzinwekkende smearing en slandering door de Nazi- en pedofielen-krant

Een duidelijker in your face-je hebben we in maanden niet gehad. Zo wordt tegenwoordig politiek bedreven a la The House Of Cards. De Telegraaf probeert Harry van Bommel, de meest prominente Nee-campaigner, daags voor het referendum te besmeuren. Van Bommel doet subiet aangifte wegens laster. Hetzelfde ‘model’ dat De Telegraaf toepast zien we trouwens in de VS waar de MSM de campagne-leider van Trump belastert omdat hij een journaliste zou hebben ‘aangevallen’ [video]. O wat zijn ze wanhopig, de pedo- en pluder-elite!

4 Replies to “BREAKING: DE TELEGRAAF BESMEURT HARRY VAN BOMMEL IN POGING REFERENDUN-UITSLAG PRO-JA TE BEINVLOEDEN”

 1. LS…

  Goed verhaal Harry ! Maarrrr aan het einde van de rit zie ik toch graag een wereld zonder Monsanto en de Rothschild’s en met het intellect van Putin !

 2. De weerzinwekkende geheime agenda van Dixhoorn (geen infiltrant hopelijk):

  =======================
  Het Burgercomité EU,dat achter het
  referendum over Oekraïne zit,wil vooral
  de Europese Unie dwarsbomen.”Oekraïne
  kan ons natuurlijk niets schelen”.zegt
  voorzitter Van Dixhoorn van het comité
  tegen NRC Next.Omdat het niet mogelijk
  is een referendum over uittreding uit
  de EU te organiseren,grijpen we alles
  aan om de relatie tussen Nederland en
  de EU onder druk te zetten,zegt hij.
  ======================

 3. De NOS meldt, dat volgens ene Dixhoorn van het Burgercomité EU dat achter de schermen bij dat referendum aan de touwtjes blijkt te trekken als prins Bernhard bij de verraden slag om Arnhem (en de gruwelijke Hongerwinter), dat het hele referendum aangaande dat associatieverdrag met Oekraïne een soortement dekmantel is om de EU dwars te zitten.

  Dat soort geniepigheid zal door de burger ook niet in dank worden afgenomen.

  Als tenminste niet het KH -dat het zo goed doet immers- er tot de nek inzit (bij schimmige en dan meestal ‘pure evil’ touwtjestrekkerij).

Geef een reactie