BREAKING! DE VOLKSKRANT WORDT VOOR DE RECHTER GESLEEPT ONDERMEER WEGENS AANZETTEN TOT MOORD OP MICHA

DIT IS EEN EXACTE REPLICA VAN DE DEMONISERING VAN PIM FORTUYN IN 2002: OOK TOEN RESULTEERDE AANHOUDENDE DEMONISERING DOOR DE MSM IN EEN MOORD * EEN ‘VERWARD TYPE’ ALS CHRIS KLOMP DIE VOLLEDIG IS GEOBSEDEERD DOOR MICHA EN ‘COMPLOTDENKERS’ KAN DOOR HET HYSTERISCHE TAALGEBRUIK VAN DE VOLKSKRANT GEMAKKELIJK WORDEN AANGEZET TOT MOORD OP MICHA NET ALS VOLKERT VAN DER GRAAF DESTIJDS DOOR FOLKERT JENSMA VAN NRC HANDELSBLAD

Aan: Corine de Vries (c.devries@volkskrant.nl)
CC: Philippe Remarque (p.remarque@volkskrant.nl),

Geachte mevrouw,

In antwoord op uw bericht van 16 december bericht ik u dat het mij bekend is dat cliënt naar aanleiding van hetzelfde artikel een klacht heeft ingediend bij de Raad voor de Journalistiek. Inmiddels heb ik begrepen dat de klacht zal worden behandeld op 3 februari a.s.

Het feit dat een klacht tegen de heer Hulspas is ingediend, ontslaat de Volkskrant naar mijn overtuiging echter niet van de verplichting zorgvuldig te zijn in haar berichtgeving. Uw krant is en blijft dan ook jegens cliënt aansprakelijk voor de onrechtmatige uitlatingen over cliënt in het artikel van Hulspas in de krant van 26 november jl. Ik verzoek en -voorzover nodig – sommeer u dan ook nogmaals om dit keer op de voorpagina van de krant van zaterdag 24 december a.s. uw verontschuldigingen aan te bieden voor deze onrechtmatige berichtgeving over cliënt door middel van een tekst, die u eerst ter goedkeuring aan cliënt en mij voorlegt.

Indien u niet aan deze sommatie voldoet, zal ik namens cliënt een kort geding aanhang maken om de Volkskrant op die manier tot rectificatie te dwingen. Graag verneem ik uiterlijk vrijdag 23 december a.s. of de Volkskrant al dan niet bereid is aan de vordering tot rectificatie te voldoen. Mocht de Volkskrant daartoe niet bereid zijn, dan verneem ik graag de verhinderdata van de eventueel ter zitting aanwezige vertegenwoordigers en/of advocaten van de krant gedurende de komende zes weken, zodat daarmee bij de bepaling van een zittingsdatum rekening kan worden gehouden.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

4 Replies to “BREAKING! DE VOLKSKRANT WORDT VOOR DE RECHTER GESLEEPT ONDERMEER WEGENS AANZETTEN TOT MOORD OP MICHA”

 1. Wat een grootheidswaanzin. Behalve een paar collega-plottertjes is er geen hond die er op uit is om Micha Kat te vermoorden. Die advocaat lacht zich suf om zijn aandachtsgeile client.

 2. “”Ik verzoek en -voorzover nodig – sommeer u dan ook nogmaals om dit keer op de voorpagina van de krant van zaterdag 24 december a.s. uw verontschuldigingen aan te bieden voor deze onrechtmatige berichtgeving over cliënt door middel van een tekst, die u eerst ter goedkeuring aan cliënt en mij voorlegt. “”

  Nou meneer Stapel dat kan u en uw client mooi vergeten, aangezien wij gewoon de beslissing van de rechter afwachten, mocht de rechter ons niet in gelijke stellen zullen wij eventueel tot verontschuldigingen overgaan.

  Overigens heer Stapel is het niet heel erg vreemd dat uw client ondanks de woorden van heer Hulsepas, zelf inmiddels ook al aardig wat woorden heeft laten vallen, lijkt mij wat vreemd om een ander de maat te nemen en zelf geen terughoudendheid toe te passen ………….

  weltrusten heer Stapel

  Overigens moord?? geloof niet dat uw client destijds bij het oproep aan zijn volgelingen om op queensday het een en ander uit te vooeren, daar ook rekening mee heeft gehouden. Maar goed we kennen uw client u beetje die graag zaken overdrijft en als het een beetje kan zichzelf wel heel erg zielig vind aka stijlmiddelen gebruikt om geld los te peuteren van zijn trouwe volgertjes.

 3. BREAKING! DE HOERLITIEK IN ZIJN ALGEMEENHEID WORDT EVENEENS VOOR DE BEDORVEN WAREN VERKOPENDE SLACHTERS GEDAAGD ONDERMEER WEGENS HET AANZETTEN TOT SYNTHETISCHE STAATSTERREUR OP EEN VOLSTREKT GOEDGELOVIGE SHEEPLE?!

  Zo; Nu eerst even nog mijn rijbewijs plus ID-kaart in mijn kontzak ‘verbergen’ zodat ik straks na mijn goed verlopen vlucht de kilo’s bruin/witgoed bolletjes aldaar in Verweggistan er zo uit heb te floepen?! DEUHHH

Geef een reactie