BREAKING: DELEN VAN MEDE DOOR DEMMINK VERMOORDE BABY GEVONDEN IN HAAGS PARK

IN EEN NORMAAL LAND ZOUDEN DEMMINK EN WABEKE AL TIEN KEER ZIJN GEARRESTEERD MAAR IN NL KAN DAT NIET WANT IEDEREEN IS MEDEPLICHTIG

VERBIJSTERENDE FEITEN EN VERKLARINGEN IN TWEEDE UITZENDING VAN ARGOS OVER DE ‘ZAAK-LISA’ * VANAF 7:00 GAAT HET OVER DE MEDE DOOR DE EX-SG VAN JUSTITIE VERMOORDE BABY IN EEN SATANISCHE EN SADISTISCHE MISBRUIK-ORGIE MET ELITE-VRIENDEN ONDER WIE DE VOORZITTER VAN HET KANTOOR PELS RIJCKEN & DROOGLEEVER FORTUYN * NOG VEEL MEER SCHOKKENDE FEITEN:

Vanaf 16:00 verklaart een klinisch psychologe die is gespecialiseerd in traumatisch misbruik dat haar werkgever (Altrecht) in feite van justitie te horen heeft gekregen dat er GEEN aangifte moet worden gedaan. Vanaf 20:00 gaat het over pedorechter Wabeke die zijn vriend en mede-dader in deze misbruikzaak Joris Demmink vrijuit liet gaan via ONVOORSTELBAAR list en bedrog. Aanvankelijk loog Wabeke Demmink niet te kennen -hetgeen verbijsterend is gezien het feit dat Micha de banden tussen Demmink en Wabeke reeds uitgebreid heeft beschreven in De Demmink Doofpot. Nog verbijsterender wordt dit gezien het feit dat zowel Wabeke als Demmink strafrechterlijk werden onderzocht in de Rolodex-zaak: Broersma herinnert zich vier verdachten in het onderzoek naar kindermisbruik in de jaren ’90: Demmink en zijn drie hoofdofficieren van justitie: Holthuis, Wabeke en Wooldrik (zie foto). Ook zijn de banden tussen beide heren uitgebreid ter sprake gekomen in de getuigenverhoren van De Roestige Spijker (2014) en de Van Well-verhoren (2016) waar ook het etentje ter sprake kwam waarvan de foto voor de redactie van Argos het bewijs vormde dat Wabeke loog toen hij zei Demmink niet te kennen -een verklaring overigens waar de criminele pedo-rechter OOK NU NOG aan vasthoudt gezien een statement dat hij gaf aan het programma. Vanaf 38:00 zegt hoogleraar strafrecht Theo de Roos dat Demmink vervolgd zou moeten worden. Het programma eindigt met de belofte dat er meer komt en met een plan van de redacteuren aan te gaan kloppen bij kamerleden. Waarschijnlijk weten ze niet dat elk kamerlid dat iets zegt over Demmink wordt kaltgestellt. Bekende voorbeelden zijn Aleid Wolfsen (PvdA) en Krista van Velzen (SP).

Eén reactie op “BREAKING: DELEN VAN MEDE DOOR DEMMINK VERMOORDE BABY GEVONDEN IN HAAGS PARK”

  1. In een gevestigde psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, is de droom van psychopaten waar geworden (‘They seek, by any means necessary, to achieve positions in government where their dreams can be brought to fruition’):

    Ze kunnen, buitengewone beloningen toucherend, hun ‘pure evil’ aard uitleven en ’the law does not apply to them….as it should be…. according to psychopaths’.

Geef een reactie