BREAKING: DEMMINK-ADVOCAAT WLADIMIROFF CHANTEERDE PEDO-RECHTERS NAMENS CRIMINELEN -TEGEN VORSTELIJKE BETALING

ER HEEFT ALTIJD EEN GEUR VAN VERDERF EN BEDROG GEHANGEN ROND DEZE NEP’JONKHEER’ [FILES KLOL] DIE DECENNIA LANG WERD BESCHERMD DOOR HET ESTABLISHMENT EN KON UITGROEIEN TOT EEN VAN DE ‘BOEGBEELDEN’ VAN ‘S LANDS ADVOCATUUR * MAAR REEDS IN HET BEGIN VAN ZIJN LOOPBAAN WERD HIJ BETRAPT ALS WITWASSER VOOR CRIMINELEN * ECHTER: HIJ IS COMPLEET ONKWETSBAAR DOOR ZIJN ZWARTE MAFIA-PEDO KENNIS

[wp_ad_camp_1]

Eind maart van dit jaar werd advocaat Mischa Wladimiroff op de vingers getikt door de tuchtrechter: hij had niet mogen optreden voor Joris Demmink. Alleen uit uit dit feit blijkt de ultieme schuld van ome Joris. Zoiets bedenk je anders toch niet, dat uitgerekend de advocaat van de hoogste ambtenaar van het Ministerie wordt veroordeeld omdat hij die ambtenaar niet had mogen bijstaan? Anders gesteld: Demmink is zo fout en crimineel, dat hij blijkbaar geen strafadvocaat kon vinden die hem op rechtmatige wijze kon verdedigen! Maar dankzij verbijsterende onthullingen van een klokkenluider aan deze site begrijpen we nu waarom Demmink terecht kwam bij Wladimiroff (op de foto met mega-oplichter Nina Brink en de huidige landelijk Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten Walter Hendriksen). De nep-jonkheer -die ooit tevergeefs probeerde ‘opgenomen’ te worden in de Nederlandse adelstand maar werd afgewezen door de Hoge Raad van Adel- speelt namelijk al decennia een cruciale rol in de pedo-netwerken. Volgens onze bron liet Wladimiroff zich door criminelen betalen -vorstelijke bedragen- om te ‘regelen’ dat ze vrijuit konden gaan op basis van chantage van pedo-rechters. Dat ging als volgt in zijn werk. De crimineel ging naar een adres in Uithoorn waar een Surinaamse (oud)-rechter woonde die ‘handelde’ in info over elite-pedofielen binnen Justitie. Met deze info toog het complete team vervolgens naar Wladimiroff die dan ‘regelde’ dat de crimineel vrijuit kon gaan. Je zou Wladimiroff dus een soort broker kunnen noemen in pedo-chantage. Reken maar dat de nep-jonkheer aldus miljoenen heeft vergaard. Om de zaak nog krankzinniger te maken zat Wladimiroff in die tijd op een kantoor samen met Gerard Spong die nadrukkelijk wordt genoemd als lid van de pedo-netwerken. Dat zal dus wel geen toeval zijn. Nog krankzinniger is het optreden van Wladimiroff -die zowat alle functies bekleede die er in Nederland bestaan- bij het Joegoslavie-tribunaal waar Rolodex-pedofiel Hans Holthuis weer ‘griffier’ was. We begrijpen nu hoe Wladimiroff aan al deze ‘eervolle’ functies kwam- totaan bijna een positie als senator voor D 66: door contra-chantage van zijn kant met al zijn kennis over elite-pedofielen binnen de overheid. Hieronder een deel van de klokkenluiders-melding:

Even een beschrijving van de toenmalige situatie om je een klein inzicht te geven. Rond 1982 ging ik samen doen met Ferry Koch, Ferdinand Klaas. Ferry werd vermoord september 1989 in de La Passtraat. Ik weet daar het één en ander via zijn en mijn advocate Annelies van Katwijk, tof mens. Ferry en ik hadden toen geen direct contact meer. Wij waren indertijd de voorlopers op wat kleinere schaal van Sam Klepper, Johny Mieremet, e.d, zeg maar de voorbeeldfunctie. Wij waren geen lekkere jongens in die tijd. Ik zie Sam nog in zijn goudkleurige Mercedes sport over het Mercatorplein rijden. Het waren beginnende hash jongens, net Als Lange Frans, die in die tijd bij zwarte Thea in de Hudsonstraat binnen liep en op een gegeven moment de plaats innam van Hugo Ferrol, die toen vast zat. Het waren boeiende tijden toen.

Maar even naar het onderwerp. Ferry werd begin jaren 80 veroordeeld tot 4,5 jaar detentie en in hoger beroep naar ik meen in 1984 was de uitspraak 3,5 jaar. Daar was hij uiteraard niet blij mee, want er was geen mogelijkheid meer voor cassatie. Maar de oplossing diende zich aan in de vorm van René Roest, ook een jongen uit het milieu. Hij zei, Ferry maak je niet druk, ik heb denk ik wel een oplossing. Ik heb namelijk uiterst belastbaar bewijs tegen iemand van de rechterlijke macht in de pedofiele sfeer. Ik weet helaas niet wie dat was. Wij gingen in die week met zijn allen naar een rechter op wachtgeld afkomstig uit Suriname. De man zat een beetje in financiële nood vanwege de aankoop van een tweede huis in Uithoorn. Wij reden naar een antieke villa aan de Amstel in Uithoorn. Ik kan hem nog aanwijzen. Uiteraard mocht ik niet bij het gesprek aanwezig zijn en moest wachten in een wachtkamer. Toen ze klaar waren was Ferry duidelijk in zijn nopjes. De volgende dag reden wij in de auto van Ferry, samen met de rechter naar Den Haag naar het kantoor van Wladimiroff. De zaak was beklonken en Ferry heeft nooit één dag hoeven zitten.

Omdat ik tijden geleden de verhalen las over Jorris Demmink, dacht ik, dat zou hem wel eens kunnen zijn geweest. Maar er lopen natuurlijk meer viespeuken bij justitie en de rechterlijke macht rond. Dat is niet alleen in Nederland zo, maar het komt wel uitermate veel voor bij het establishment en die kunnen zich gemakkelijker afdekken., kijk maar in Engeland.

Geef een reactie