BREAKING: DEMMINK-BESCHERMENDE TELEGRAAF STORT VOLLEDIG IN; PERSONEEL WIJST SOCIAAL PLAN AF, WEER ADBLOCKER-HYSTERIE OP DE SITE

TMG HEEFT GEEN ENKEL PERSPECTIEF MEER * ER IS NIET EENS GELD OM HET OVERTOLLIGE PEDO-PERSONEEL AF TE KOPEN * NIEMAND WIL MEER ADVERTEREN OP DE SITE WEGENS ADBLOCKER, DAAROM OPNIEUW WANHOPIGE VRAAG ADBLOCKER UIT TE SCHAKELEN * ALLE WAARSCHUWINGEN VAN MICHA JAAR IN JAAR UIT IN DE WIND GESLAGEN EN NU IS HET EINDE DAAR * DAT KRIJG JE ALS JE IN PLAATS VAN JE WERK TE DOEN PEDOFIELEN EN CRIMINELEN BLIJFT BESCHERMEN * EN DAN MOET DE ZAAK-BART MOS NOG VOORKOMEN!

In plaats van hun werk te doen ging De Telegraaf vanaf 2007 samenspannen met kindermoordenaars en pedofielen. In plaats van te berichten over de zaak-Demmink ging De Telegraaf rechtzaken aanspannen tegen Micha, een stuk of vijf. Dat heeft het concern tonnen gekost en niets opgeleverd. Integendeel: de ondergang alleen maar versneld. We hebben het eerder gezegd: iedereen die tegen Micha gaat procederen gaat down. Vraag maar aan Gerlof Leistra van Elsevier. Of aan oud-rechter Hans Westenberg. Of aan Jeroen de Jager en Marcel Gelauff van de NOS. Of aan Joris Demmink. Of aan het Ministerie van Veiligheid en Justitie. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lees hier het laatste verbijsterende Telegraaf-nieuws. Het pedo-concern heeft niet eens meer geld de eigen mensen af te kopen. De site wordt ontsierd -nu al weken- met een jankende boodschap dat je Adblocker moet uitschakelen om het advertentie-gif te kunnen zien waarvan TMG afhankelijk is voor zijn voortbestaan. Maar geen hond wil meer adverteren bij de pedofielenkrant van Bart Mos en de totaal onzichtbare Paul Jansen. Het is voorbij. Het waren mooie jaren, vooral tussen 1940 en 1945.

9 Replies to “BREAKING: DEMMINK-BESCHERMENDE TELEGRAAF STORT VOLLEDIG IN; PERSONEEL WIJST SOCIAAL PLAN AF, WEER ADBLOCKER-HYSTERIE OP DE SITE”

 1. “”Daar is helemaal niets vreemd aan, hij dacht toen dat het nog eerlijk bedrijf was””

  nope aangezien Kat evenwel over de Telegraaf jengelt, dat ze al fout zijn sinds de 2 de wereld oorlog.

 2. wat een toestand over een krantje, ook al gaat het kapot ………. daar zal vervolgens wel weer wat voor terugkomen.

  Overigens zal Kat het dan wel wat lastiger krijgen …….

  Overigens blijft het natuurlijk vreemd dat Kat de Telegraaf als werkgever had geacepteerd, en dan achteraf gaan jengelen over de owwwh zo foute krant.

  1. Daar is helemaal niets vreemd aan, hij dacht toen dat het nog eerlijk bedrijf was. Een krantje zeg je, het grootste en machtigste media bedrijf van Nederland ooit. Wat gaat er dan voor terugkomen, een internetsite. LOL. Zonder staatssteun gaat het gewoon failliet.Dat is eigenlijk wel kut als de Telegraaf failliet gaat want dan zitten die kneuzen natuurlijk de hele dag reacties te tikken op revolutionaironline.

 3. “”Dat heeft het concern tonnen gekost en niets opgeleverd”” en wederom zwaar overdreven getallen genomen, en het het heft wel wat opgelevrd dat je namelijk niet je niet mag uitgeven als journalist van de Telegraaf, doe je dat wel mag je over de brug komen met een bedrag.

  1. Ik ben 10 jaar geleden nog iemand tegen gekomen die stookte zijn hele huis op de Metro en de Spits. Elke dag gewoon 200 meenemen op het station. In een bak water gooien een paar dagen en dan de pakken om en om opstapelen met grindtegels ertussen. Vervolgens drogen en klaar. Ik heb nog nooit zo gelachen.

  1. Was het niet zo dat bv een grote Duitse krant de FAZ (Frankfurter Algemeine Zeitung duidelijk herkenbare bestelbussen door heel Duitsland liet rondrijden met als oogmerk wat worden we toch veel gelezen. Tussen gedrukte oplage en de werkelijk verkochte zit een wereld van verschil.

 4. Zou PB BV dezelfde kant opgaan?

  Heeft wel ruggensteun van de USA/GB natuurlijk en dit alles gebouwd op de rots (de monoliet) van gruwelmoord…..

Geef een reactie