BREAKING: DEMMINK – BOUMAN-POLITIE NU GROOTSTE CRIMINELE ORGANISATIE VAN NEDERLAND

VANAF DE IRT/ROLODEX-PERIODE EIND JAREN ’90 IS DE POLITIE ONDER LEIDING VAN DE CRIMINELE HAAGSE LEIDING GEWOON DOOR GEGAAN MET HET IMPORTEREN VAN DRUGS, VROUWEN EN KINDEREN * EENVANDAAG MAG NIET SPREKEN OVER DE PEDO-ACTIVITEITEN VAN DE POLITIE ZOALS HET BEWAKEN VAN VERKRACHTINGS-ORGIEEN VAN DE ELITE EN HET INVOEREN VAN MINDERJARIGEN * EX-KORPSCHEF GERARD BOUWMAN KRIJGT NOG MAANDELIJKS ZIJN TONNEN OMDAT HIJ DE HELE BOEL KAN OPBLAZEN MET WAT HIJ WEET

DE MOORD OP MAARTEN VAN TRAA WAS VOOR NEDERLAND WAT DE MOORD OP KENNEDY WAS VOOR DE VS: HET EINDE VAN DE RECHTSTAAT EN DE STAATSGREEP VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * DE VS HEEFT NU TRUMP… WIE HEEFT NEDERLAND?

[wp_ad_camp_1]

Grote partijen cocaïne worden met medeweten van politieagenten van het Team Criminele Inlichtingen (TCI) Nederland ingevoerd. Dat zegt een criminele informant van de TCI in een exclusief interview met EenVandaag. Het doorlaten van drugs is streng verboden sinds de IRT-affaire in de jaren negentig. De informant is een Amsterdamse drugscrimineel, Paul. Hij woont in Colombia. Daar is hij gelieerd aan een groot drugskartel in Medellin. Tegelijkertijd geeft hij al jaren gedetailleerde tips aan de geheime politie TCI over containers met coke die vanuit Zuid-Amerika naar Nederland worden vervoerd. Paul zegt over zijn werk als criminele informant: “TCI is op de hoogte van 90 procent van de containers met drugs die aankomen. Dat is niet erg op het moment dat ze die containers daadwerkelijk in beslag nemen. Nu worden veel drugstransporten gewoon doorgelaten. En dus wordt er drugs ingevoerd met medeweten van de Nederlandse Staat.”

8 Replies to “BREAKING: DEMMINK – BOUMAN-POLITIE NU GROOTSTE CRIMINELE ORGANISATIE VAN NEDERLAND”

 1. Ik ben en blijf diep onder de indruk van het niveau van de reaguurdes op Micha’s blogs.

  En ik snap dat Micha geen cent meer te makken heeft en de gaarkeukens van Ierland visiteert.

  Eten nog voller van vergiften dan de gewraakte McDonalds ……

  Daar wordt je gek van (als je dat niet al jaren was!).

 2. DE MOORD OP MAARTEN VAN TRAA WAS VOOR NEDERLAND WAT DE MOORD OP KENNEDY WAS VOOR DE VS: HET EINDE VAN DE RECHTSTAAT EN DE STAATSGREEP VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE *
  ————————–
  De Prins Bernhard BV vazalstaat van de USA/GB was dan zeker een SS rechtsstaat en Maarten van Traa een nobele witte ridder op een wit paard?

  Hoe bestaat het. Zal het kwartje (van pedofilie als comorbiditeit bij de door PB op sleutelposities ‘deep state’ Nazi- style geïnstalleerde psychopaten) ooit vallen bij onze dappere filoloog?

 3. Er is maar een middel dat zou helpen. Dat is ons het zelfde gedragen als die elite,maar dan verlaag je jezelf tot het tuig wat je bestrijd en dat kan natuurlijk niet. Overigens het zaaien van dood en verderf is alleen toegestaan door de elite. Wie doet ze wat.Dit is een bijschrift bij mijn eerdere reactie.

 4. Iedere medeburger die rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft en wil zoeken waar de barbaren huishouden, kan enkel tot de conclusie komen dat de z.g elite barbaren blijken verantwoordelijk te zijn voor alle ellende. Dit gaat door tot de allerhoogste die de macht opeisen. Deze smeerlapperij kost jaarlijks ongeveer 500 doden door zelfdoding. Men kan reclameren, maar dat ellendige tuig gaat alsof dat normaal is door. Monsters zonder waarde en geen integriteit.
  Rechters die onbeschrijfelijk veel ellende,dood en verderf zaaien doen dat “IN NAAM DES KONINGS” Onze koning is daarom mede verantwoordelijk voor de dood en verderf.Hij laat zijn naam toch misbruiken uit vrije wil. Dat is hoe ik er over denk.

 5. “Zijn er al acties van 1+1 gram gratis ofzo? Of bij afname van 5 gram 1 kg gratis + een doos bananen?”

  Las op je blog al dat je vanwege incassoproblemen tegenwoordig bij de gaarkeukens in de rij moet gaan staan te blauwbekken? Weet verder niet waar je woont, MAAR… Voor het overige zijn die zogenaamde lekken van misdadige blogs waarover in de reportage van eenvandaag wordt gesproken nu juist DE REDEN DAT HIJ MEDE DOOR HET OM LETTERLIJK IS KALTGESTELLT?! Zijn mede judas hoernalisten benadrukten dat ook nog eens hondsbrutaal door met het voorwerp van liquidatie de middag voor zijn heengaan een galgenmaal te nuttigen voorafgegaan aan de welbekende maffiakus. Ja Micha, ook DEZE maffiamaat in cohesie met zijn hoernalistieke SLIPJESDRAGER behoort absoluut tot de binnenste ringen van het gold boys netwerk linksboven. Idem dito met Afghanistan! Toen daar door de reli-mufties alras alle papavervelden werden opgedoekt, kwamen de westerse inlichtingendiensten ineens zonder hun blackops financiën te verkeren, waarna alsnog een inval nodig was ten gevolge waarvan de productie nu alreeds weer vele malen hoger ligt dan die van voor de Taliban periode. En zo kan ik hier helaas nog zeer vele zaken uit de doeken doen.

 6. NL heeft Zionist Wilders die de boel helemaal gaat bedonderen door NL te veranderen in soort Gaza. Sheeple is toch te dom om dit te doorzien.

  Ze hebben wel een probleem want de straatprijs van cocaïne zal toch op een gegeven moment gaan kelderen. Zijn er al acties van 1+1 gram gratis ofzo? Of bij afname van 5 gram 1 kg gratis + een doos bananen?

Geef een reactie