BREAKING: DEMMINK EN KARDINAAL EIJK CENTRAAL IN MISBRUIK-HORROR KATHOLIEKE KERK

DE REDEN VAN DE MACABERE AANWEZIGHEID VAN JORIS DEMMINK BIJ DE INSTALLATIE VAN WIM EIJK TOT AARTSBISSCHOP VAN UTRECHT IS NOOIT BOVEN TAFEL GEKOMEN * NU BLIJKT DAT EIJK ZELF MIDDENIN DE PEDO-MAFIA ZIT VAN HET VATICAAN * IS 1 PLUS 1 OPNIEUW 2? * EIJK ZIT BOVENIN DE PEDO-BOOM VAN DE HORROR-KERK

Survivors of clerical abuse have branded the visit of Pope Francis as “abysmal and appalling” because he failed to identify an action plan about what he is going to do to address the issues of hurt caused by the Church in Ireland aldus The Irish Independent. Tegelijkertijd wordt er steeds luider geroepen om het aftreden van pedo-Paus Francis -zie hier de uitgebreide coverage in The New York Times. The bottom line: de kerk is totaal hypocriet en onoprecht in alle spijtbetuigingen en goede bedoelingen -het verkrachten van kinderen is een integraal onderdeel van de kerk, een van de pilaren waarop het hele bouwwerk steunt en zonder dat zal de kerk compleet instorten. Dit alles zet de focus opnieuw op de banden van een van de meest satanische en ‘hoogste’ kinderverkrachters ter wereld, Joris Demmink, met de kerk en het Vaticaan. Dat deze banden er zijn kwam aan het licht in 2008 toen Micha onthulde dat Demmink prominent aanwezig was bij de installatie van Wim Eijk tot aartsbisschop van Utrecht. Hierover is nooit opheldering gekomen, maar deze link tussen de meest satanische pedo uit de Nederlandse geschiedenis en de Katholieke Kerk die na alle schandalen van de laatste decennia beter de kinderverkrachtings-kerk kan worden genoemd is simply too good to ignore. Dat er inderdaad meer achter zit dan het schudden van een hand en het drinken van een glaasje wijn bij gelegenheid van de benoeming, blijkt uit deze publikatie uit 2012 uit Trouw waaruit blijkt dat Eijk deel uitmaakt van de Vaticaanse pedo-mafia. Maar afgaand op de Wiki-bio van Eijk, lijkt er meer aan de hand. Opvallend is de medische achtergrond van de hoge geestelijke. Eijk schreef maar liefst twee dissertaties: een over euthanasie en een over genetische manipulatie. In combinatie met de pedo-sado-horror van de kerk en van het Demmink-netwerk (aan stukken snijden van baby’s, snuff movies, martelen van kleine kinderen etc.) is dit ronduit super alarming. Een van zijn begeleiders bij het euthanasie-proefschrift was Heleen Dupuis, prominent VVD-politica en vriendin van Demmink. Tenslotte is er nog de bestuursfunctie van Demmink bij het meisjeshuis in Cambodja dat wordt bestuurd door de Salesianen van Don Bosco -de smerigste kinderverkrachters binnen de Katholieke Kerk, samen dan met de Ridders van het Heilig Graf van Jeruzalem waar Camiel Eurlings weer lid van is.

4 Replies to “BREAKING: DEMMINK EN KARDINAAL EIJK CENTRAAL IN MISBRUIK-HORROR KATHOLIEKE KERK”

  1. Nogmaals….hier hebben we wat er aan de hand is. Zonder psychopatentest blijf je nergens…:

    The greater the scope of the psychopath’s influence, the greater harm done. Thus *ANY (!) group of humans can be infected or “ponerized”* by their influence. From families, clubs, ***CHURCHES***, businesses, and corporations, to entire nations.
    The most extreme form of such macrosocial evil (like “Prince” Bernhard Ltd…..:DSR) is called “pathocracy”.

  2. Micha trekt een vergeeld bericht uit 2008 uit de sloot om eens lekker te kunnen fulmineren op de katholieke kerk. De reden laat zich raden: Micha is boos omdat hij werd weggestuurd van een bezoek van de paus. Dus dan mag Demmink het weer via een omweg ontgelden.

    Heb je vandaag een goede reis gehad, Micha?

Geef een reactie