BREAKING: DEMMINK-SQUADS BEDREIGEN KINDEREN JAN ROOS MET DE DOOD

HET IS IN NEDERLAND NU COMPLEET VA BANQUE * OP ELKE VORM VAN KRITIEK OP DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE WORDT NU HYSTERISCH EN FURIEUS GEREAGEERD * GAAT JAN ROOS DE WEG VAN FRED DE BROUWER? * NIEUWS OVER DOODSBEDREIGING KINDEREN KOMT DAAGS NA BAANBREKEND INTERVIEW MET ADELE VAN DER PLAS OVER JORIS DEMMINK * JAN ROOS BRACHT OOK HOMOFILIE MARK RUTTE NAAR BUITEN EN IS HET GEZICHT VAN HET GEENPEIL-REFERENDUM DAT DE EU KAN LATEN PLOFFEN

De drie kinderen van columnist Jan Roos worden bedreigd. Ze krijgen op school beveilging. Ook Roos zelf heeft ‘een gewapende agent in de studio’, aldus de columnist van onder andere GeenStijl vrijdagavond op Twitter. Jan Roos, die in augustus overstapte van PowNed naar GeenStijl, heeft drie kinderen waaronder een tweeling van 5. De kinderen zouden in een mail, gericht aan de journalist en columnist, zijn bedreigd met de tekst dat ‘ze in de fik worden gezet’. LEES VERDER BIJ HET AD

3 Replies to “BREAKING: DEMMINK-SQUADS BEDREIGEN KINDEREN JAN ROOS MET DE DOOD”

 1. Levensgevaarlijk bezig die held.
  1. Demmink in de aandacht houden
  2. Het volk terecht leren dat Marc Rutte sodomiet is
  3. Actie voeren tegen associatie verdrag met Oekraïne.

  De bedreiging zijn serieus te nemen.
  Ik zag liever dat hij zich beperkte tot een kortere lijst van levensgevaarlijke ontmantelingen, maar allergrootste respect voor die man!
  Het lekken dat Marc Rutte het doet met andere mannen. dat is volgens mij de gevaarlijkste van de 3 journalistieke heldendaden, Respect ook voor de mannen die hem beveiligen. Ik verwacht dat er ook aanslagen op hem gaan komen, volgen die man en onthouden wat er gebeurd dus.

 2. Zo heb je ook clowns die voor de gezelligheid bommeldingen doen, mensen tot het bot stalken en andere grappen en grollen.

  En dan hebben we ook nog de volgers van deze clown, die vervolgens de grappen en grollen over doen van hun master ……… hoeveel bedreigingen zouden er zijn geuit door deze geweldige fans??

  En nu worden en bedreigingen naar Jan Roos geuit, en doet onze master clown daar heel verbolgen over ………LIJKT MIJ TOCH HEEL ERG VREEMD!!!

  Aangezien heer KAt evenwel personen in werking zet die dezelfde grappen uithalen, als dat met heer Roos is gebeurd.

  Misschien kan Micha Kat zijn slachtoffers even raadplegen wat zijn fans hebben aangericht??? En welke dreigementen hun hebben moeten verwerken ………..

 3. Over lijken gaande morele debielen in ieder geval.

  Dat die tot zoiets diep krankzinnigs in staat zijn (en er tot op heden mee weg komen ook, al weet je met militaire precisie wie de daders en planners zijn geweest) bewijst (precedent) “Dresden”.

  Nu tegenover ijskoud 100% op eigen hachje gerichte medeplichtigen aan “Dresden” het wettige en overtuigende bewijs i.c. maar gaan leveren zonder psychopatentest.

  Einde van zoek.

  Valt me trouwens mee dat ie “een gewapende agent in de studio” heeft gekregen.

  Zeker omdat ie een rare bril op heeft, want normaliter lukt dat klokkenluiders, door psychopaten gestalkte burgers e.d. nooit zo best.

  Dan wordt de put pas grijnzend gedempt als het kalf verdronken is.

Geef een reactie