BREAKING: DEMMINK’S MINERVA-UNIVERSITEIT GAAT VOOR IN TRANSGENDER-PEDO-HORROR

DE NWO GAAT NU IN DE VERSNELDE OVERDRIVE * NEDERLAND WORDT EEN GROOT HORROR-PARADIJS VOOR DE KINDERVERKRACHTERS * ALS KINDEREN NIET MEER WETEN VAN WELK GESLACHT ZE ZIJN, IS HEN DE GROOTSTE ZEKERHEID ONTNOMEN EN ZIJN ZE RIJP VOOR DE PEDO-SCHROOTHOOP * MEESTE TRANSGENDERS PLEGEN UITEINDELIJK ZELFMOORD * HORROR, HORROR, HORROR IN HOLLAND

[wp_ad_camp_1]

LEIDEN – De Universiteit Leiden houdt een proef met genderneutrale wc’s, zodat transgenders zonder problemen naar het toilet kunnen. Sommige studenten staan erachter, anderen zijn sceptisch, meldt het Leidsch Dagblad. De neutrale toiletten zijn onder meer te vinden in het gebouw Plexus aan de Kaiserstraat. Deze zomer wordt gekeken of de gemengde wc’s op de Leidse universiteit een succes zijn.

6 Replies to “BREAKING: DEMMINK’S MINERVA-UNIVERSITEIT GAAT VOOR IN TRANSGENDER-PEDO-HORROR”

  1. Sekseneutrale toiletten zijn absoluut overbodig voor mensen met een transgender probleem: als je je man voelt, ga je naar het mannentoilet en omgekeerd.

    1. Nee hoor,als een kut hebt ga je naar het vrouwen toilet en als je een lul hebt ga je naar het mannen toilet. Anders kun je net zo goed maar 1 toilet maken.Dus als ik voel dat ik een aap ben, dan mag ik zeker gewoon in de gang op de grond schijten. Ik heb ook rechten als transaap. Lullen in het vrouwentoilet hoe fout denk je dat dat afloopt.Dit is heel makkelijk op te lossen. We schaffen gewoon het mannen en vrouwen toilet af en maken er een lullen en kutten toilet van opgelost.

  2. Transgenders zijn nodig voor de NWO horrorstaat om het smerige werk voor ze te doen, liefdevolle vaders en moeders zijn niet in staat tot de zieke praktijken van de NWO, daarvoor hebben ze zieke mensen nodig. Daar is de transgender agenda voor, de omgekeerde wereld. En Bilderberg universiteit Leiden is uiteraard weer lijdend of leidend.

Geef een reactie