BREAKING: DETTMEIJER EN AALBERSBERG OVER DE STRIJD TEGEN CHILD EXPLOITATION

DE NATIONALE RAPPORTEUR MENSENHANDEL EN SEKSUEEL GEWELD TEGEN KINDEREN VAN ONS MINISTERIE VAN VUILIGHEID EN PEDOFILIE EN ONZE NATIONALE POLITIE BRENGEN UITGEBREIDE RAPPORTEN UIT OVER HET BESTRIJDEN VAN KINDERMISHANDELING -VOOR DE INTERNATIONALE BUHNE EN OP UW KOSTEN! * HIERONDER DE VERBIJSTERENDE RAPPORTAGES VAN VORIG JAAR IN HET KADER VAN DE GLOBAL STUDY ON THE SEXUAL EXPLOITATION OF CHILDREN IN TRAVEL AND TOURISM

[wp_ad_camp_1]

Dit is de intro in het rapport van Dettmeijer: The responsibility of governments to protect children from sexual violence does not end at the national borders. In this paper, we place the fight against sexual exploitation of children in travel and tourism in the broader context of combating sexual violence against children in general. We propose new terminology to emphasize this integration of the two phenomena, and delineate the responsibilities of governments, both within and outside their borders, when it comes to protecting children from sexual violence. Although the cross-border element often makes it more difficult for governments to meet those responsibilities, it does not make them any less important. Hier het rapport van Pieter Jaap Aalbersberg en Gerard Bouman RIP. No further questions. O ja, misschien een simpele kamervraag a la Lange Frans: kan Theo Hiddema de minister van justitie hierover misschien ter verantwoording roepen?

4 Replies to “BREAKING: DETTMEIJER EN AALBERSBERG OVER DE STRIJD TEGEN CHILD EXPLOITATION”

 1. …..zoet glimlachend tegen de rechter, bereid verklaren om de fijngevoelige die hierdoor zo zwaar gekwetst is, alsnog zijn “welgemeende excuses” aan te bieden.
  ———————–
  Nog “leuker” wordt “het spelletje met de muis”, i.c. Rob Scholte, wanneer de rechter óók een psychopaat/morele debiel is, die de wethouder, op hun onderlinge frequentie, volkomen “begrijpt”.

  Zou het normale individu i.c. Scholte nu in de rechtszaal ontploffen (excuseer ‘no harm intended’) en de rechter naar de keel vliegen en/of iets onwelgevalligs toevoegen, dan heeft “Scholte” het gedaan en zal hij genadeloos (!) voor bijv. belediging van de rechter in functie, “tot alle uiteinden van de wereld” worden vervolgd.

  Wellicht komt het zover, dat hij, indien opgepakt, zijn DNA moet afstaan en TBS krijgt opgelegd om herhaling te voorkomen.

  Ziehier meteen, de sterk gerichte begeerte van de psychopaat om de echte overheden buitenspel te zetten om meer/groter ‘pure evil’ te kunnen aanrichten. Als je niet oppast, loopt in het krankzinnigengesticht een psychopaat rond, de goegemeente volkomen overtuigend in een witte jas met stethoscoop en keelspiegeltje en zit de psychiater opgesloten in de bezemkast, of ligt hij vermoord onder de vloer van de bezemkast…..zoiets.

 2. Wat dat -conform het antieke “Romeins Recht”- lastig bewijsbare betreft, aangaande retegladde “op diverse manieren steeds moordzuchtig over lijken gaande” psychopathische raddraaiers, kan ik een recent eenvoudig voorbeeld aanhalen:

  “Het karretje van Rob Scholte”.

  Iedereen voelt de moordzucht op zijn klompen aan en is (indien voorzien van een normale ‘mindset’) erdoor geshockeerd, maar voor het gerecht gedaagd wegens zware belediging of beter kwaadaardige bewuste psychische mishandeling, zal de psychopaat zonder zich een seconde te bedenken IJSKOUD ( = met een leugendetector of polygraaf niet aantoonbaar als leugen) gaan beweren, dat hij zich “versproken” heeft en zich, zoet glimlachend tegen de rechter, bereid verklaren om de fijngevoelige die hierdoor zo zwaar gekwetst is, alsnog zijn “welgemeende excuses” aan te bieden.

  Waarom dan achteraf niet onmiddellijk excuses aangeboden: Ja, in de consternatie of ’turmoil’ die ontstond “helemaal vergeten”.

  Ondertussen gaan deze types overal ter wereld verder met hun compleet gestoorde oorlog tegen de normale ‘mindset’:

  —————————-                                   
     De politie gaat niet goed om met    
  interne kritiek en probeert op onjuiste
  wijze van kritische agenten af te     
  komen,zeggen de vakbonden ACP en NPB na
  een reportage daarover van EenVandaag.
                                         
  In de uitzending is te horen hoe binnen
  de politie wordt besproken hoe ze van 
  een lastige agent kunnen afkomen;die  
  moet op medische gronden worden       
  ontslagen,want dan kunnen de kosten op
  het UWV worden afgeschoven.           
                                         
  De ACP spreekt van wanpraktijken van de
  leiding tegenover kritische agenten.  
  “Mensen worden weggepest en er worden 
  kunstgrepen uitgehaald om iemand uit de
  organisatie te krijgen.” 
  ————————

 3. Die van de “Clingendael IJsland expert” vond ik wel een goeie trouwens……

  Nog “leuker” wordt het (voor de bestolenen en ingemetselden niet natuurlijk), als je weet dat goederen als bijv. Clingendael en Nijenrode door deze MONSTERS allemaal op psychopathische (lastig bewijsbare want voor de normale ‘mindset’ haast niet navolgbare) wijze gestolen zijn van de echte overheden…..

 4. Die Dettmeijer toch, wat een ‘gullible fool’!

  Psychopaten (die de normale overheidspersonen een mes in de rug hebben gestoken en de tent hebben overgenomen en die steeds integere ambtenaren driedimensionaal ‘pure evil’ eruit werken/treiteren, mochten die in een onbewaakt ogenblik toch door de selectie gekomen zijn) en plichten en verantwoordelijkheden…….. 🙂 🙂 🙂

  ‘The law does not apply to psychopaths, fundamentally and absolutely so!’

Geef een reactie