BREAKING, DEVELOPING STORY: ENORM VACCINATIE-SCHANDAAL ZET CHINA VOLLEDIG OP DE KOP

UPDATE: ALS ER NU OPNIEUW DODELIJKE VAXX-PROPAGANDA-STUKKEN VERSCHIJNEN IN DE MSM, ZAL DEZE SITE ACTIE GAAN VOEREN TEGEN HET BETREFFENDE MEDIUM * NU ROEPEN WIJ GELAUFF, REMARQUE, HET AD EN DE TELEGRAAF OP EXCUSES TE MAKEN AAN HUN LEZERS VOOR HET PLUGGEN VAN AANTOONBAAR DODELIJKE VACCINS * DIT IS DE LAATSTE KANS VOOR DE MSM

MICHA OPNIEUW -NU VOOR DE 100-STE MAAL- RIGHT ON TARGET IN ZIJN KRUISTOCHT TEGEN VACCINATIE VAN MEER DAN 10 JAAR * MICHA MAAKT ZIJN REPUTATIE ALS DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND’ (BRON: C. KLOMP) OPNIEUW WAAR * TROLLEN, KOM ER MAAR IN * HETZELFDE GELDT VOOR REMARQUE, GELAUFF EN DE REST VAN DE MSM-VAXX-MAFIA * BERICHTGEVING OVER CHINEES VACCINATIE-SCHANDAAL ZEER SPAARZAAM MAAR DE POLITIEKE TOEKOMST VAN XI -OMSCHREVEN ALS ‘DE MACHTIGSTE MAN OP AARDE’ EN RECENT ‘PRESIDENT VOOR HET LEVEN’ WERD ZOU OP HET SPEL STAAN * WASHINGTON POST * REUTERS (MET VIDEO)

6 Replies to “BREAKING, DEVELOPING STORY: ENORM VACCINATIE-SCHANDAAL ZET CHINA VOLLEDIG OP DE KOP”

  1. Ik neem aan dat u mensen uitlacht als ze verkondigen dat dit verhaal al minstens 1,5e week oud is, dat de MSM zich er al uitgebreid over heeft uitgelaten, dat ik u daarover heb getipt en dat u dus rijkelijk laat bent omdat u dat beide heel goed weet? Of vergis ik me nu en bent u traag.

    Het terroriseren van mensen die niet uw boodschap uitdragen zal trouwens weinig opschudding veroorzaken vrees ik. Gewoon in de spam-bak bij de andere (excuseert u mij mijn on-respectabele woordkeuze) gekkies. En bekend bent u ook niet meer sinds u bent gevlucht. Uw zichtbaarheid is er gewoon minder door.

    Tja.

  2. Oh grutjes, Micha gaat mogelijk actie voeren tegen de pers. De Volkskrant siddert nog na van de vorige actie! Hoe zit het eigenlijk met het hoger beroep in die zaak? Of was Stapel vergeten om dat tijdig in te dienen?

Geef een reactie