BREAKING: DEZE MAN ‘ONDERZOEKT’ DE MOORD OP DASCHA; KRANKZINNIGE PROVOCATIES VAN DE PEDOFIELEN

SATANISCHE HORROR-PATHOLOOG DIE DASCHA-MOORD MOET WITWASSEN BOOG ZICH OOK OVER HET LIJK VAN DE DOOR DE PEDOFIELEN VERMOORDE ANAS

NOOIT EERDER ZONDEN DE SATANISTEN ZULKE HONDSBRUTALE PROVOCATIES UIT ALS BIJ DE MOORD OP DASCHA GRAAFSMA * FRANK VAN DE GOOT IS TROETELKIND MSM, WAS ZOMERGAST BIJ VPRO EN SPRAK BIJ PAUW EN PEDOMAN OVER ‘DE MEEST HUMANE METHODES OM IEMAND TE DODEN’

Eén reactie op “BREAKING: DEZE MAN ‘ONDERZOEKT’ DE MOORD OP DASCHA; KRANKZINNIGE PROVOCATIES VAN DE PEDOFIELEN”

 1. Het woord “Horror-Patholoog” vond ik toch wel erg toepasselijk, nadat ik de video zag.

  Ik deed in het verleden wat onderzoek naar de censuur op punk muziek in de MSM.
  Een van de manieren dit te censureren was door Gothic als alternatief er voor PUNK muziek te plaatsten. Marilyn Manson bijvoorbeeld, die wordt eerder gepromoot door de MSM dan enige punk.

  De relatie tussen satanisme en Gothic is nogal evident.
  Machtige satanisten, Goth’s, als Kolonel Michael Aquino, ontkennen by Ophra dat ze kinderen verkrachten, nadat ze erop betrapt zijn.
  Satanisme is gewoon een hobby natuurlijk, geen beroep….

  Charles Manson heeft overigens nooit iemand vermoord.
  De Tate en Bianca moorden waren en zijn een typisch voorbeeld van leugens door de pers. Roman Polanski, de man van Sharon Tate, is later zelf betrapt op het verkrachten van een kind in Zwitserland. Insiders in satanisme menen dat Roman Polanski zijn vrouw offerde voor succes, maar dit wordt off topic. Dit even om wat uitleg te geven over Gothic, als Marilyn Manson, en de waarheid en leugens over Charles Manson. De Tate en Bianca moorden werden gepleegd door Tex Watson. Marilyn Monroe was, aldus Fritz Springmeier, de eerste seksslaaf die gebruikt werd in media produkties. Hmmm, Betty Page was anders toch eerder op TV.

Geef een reactie