BREAKING! DEZE SITE KRIJGT HET CV TOEGESPEELD VAN HENNIE KEIZER

LEES HIER HET -VOORLOPIGE EN VERKORTE- CV CURRY KOLOM FITA VAN JUDICUS MARINUS HENRICUS JACOBUS KEIZER * WERELDPRIMEUR OP ROL * REEDS NU TIENTALLEN AANVRAGEN VAN DE ‘INTERNATIONALE MEDIA’

3 Replies to “BREAKING! DEZE SITE KRIJGT HET CV TOEGESPEELD VAN HENNIE KEIZER”

    1. Interessant. Het valt me ook op dat geenstijl en zelfs powned nu achter echte boeven aan gaan als het ze uitkomt. Hier zit iets achter.

  1. Het zou zo maar kunnen. Wie o wie blaast de deksel van die dikke beerput van Keizer. Die wil niet weg bij de VVD en blaast de gehele VVD op. Ze krijgen hem niet weg omdat hij teveel weet en dat wordt hun ondergang. Het zou wel mooi zijn als er op korte termijn nog wat over die dikke naar buiten komt. Deze zaak moet zijn moment zien te behouden. Hoe langer die vetklep blijft zitten hoe groter de Schade en dat beseffen ze bij de VVD ook. Door keizer komt de hele zaak Demmink ook weer in de belangstelling. Door te blijven zitten, slaat Keizer hoogst persoonlijk letterlijk nog een paar nagels in zijn doodskist. Het zou mij niet verbazen als hij binnenkort dood neer valt.

Geef een reactie