BREAKING: DIRECTE LINK PANAMA PAPERS-MOORD MET IJSLAND: ‘MEDIAVERBOD’ OP DEALINGS PEDO-PREMIER; DONDERDAG TWEEDE INTERVIEW MICHA

HET IJSLAND-SCENARIO ROND MICHA LIJKT NAAR EEN EVEN BIZARRE ALS ALARMERENDE CLIMAX TE SNELLEN * DAAGS NA MAFIA-STYLE MOORD OP MALTESE PANAMA-PAPERS JOURNALISTE KRIJGEN IJSLANDSE MEDIA EEN GAGGING-ORDER INZAKE CORRUPTE BANK-DEALINGS VAN DE PREMIER -DIE REEDS DEMISSIONAIR IS VANWEGE HET PEDO-SCHANDAAL ROND ZIJN VADER * ZIJN VOORGANGER MOEST AFTREDEN WEGENS DE PANAMA-PAPERS * ‘IEDEREEN IN IJSLAND IS TERRIFIED’ * ZATERDAG ENORME DEMONSTRATIE IN REYKJAVIK TEGEN DE PP-ELITE, MICHA IS ERBIJ * DONDERDAG 11:00: TWEEDE EN BESLISSENDE INTERVIEW MICHA MET DE IJSLANDSE IMMIGRATIEDIENST

MICHA ZAL VERSLAG DOEN VAN ZIJN TWEEDE INTERVIEW ZATERDAG OP NIBURU.CO EN ZONDAG LIVE BIJ RHL! BE THERE!

Van het imago van IJsland als ‘baken van rechtvaardigheid in een corrupte wereld’ dat als enige land ter wereld ‘corrupte bankiers opsloot’ is niets meer over. Zaterdag wordt een massa-demonstratie verwacht voor de parlementsgebouwen in Reykjavik van het totaal bedrogen en ontgoochelde volk dat in ruim een jaar tijd twee regeringen zag vallen over schandalen die een downhill run laten zien van elke vorm van moraal in het openbaar bestuur. Het fenomeen ‘PP-elite’ dat door Micha is bedacht voor Nederland is net zo vol van toepassing op Reykjavik als op Den Haag. Niemand wil zelfs maar praten over de verkiezingen van 28 oktober omdat elk vertrouwen in de politiek is verdwenen. In the meatime is ierdereen terrified voor sancties van de elite als men te ver gaat in zijn kritiek. Over pedofilie durft al helemaal niemand te spreken: het pedo-schandaal in de familie van de premier heeft geleid tot geen enkele news-coverage over pedofilie bij de elite. Het is een grote conspiracy of silence. Wel heeft het IJslandse Ministerie van Justitie twee leading media verboden nog langer te schrijven over corrupte business-deals van de premier ten tijde van de collapse van de IJslandse banken. Tegen de achtergrond van deze alarmerende en krankzinnige ontwikkelingen vindt donderdag as. om 13:00 Nederlandse tijd het tweede interview plaats van Micha met de IJslandse IND.

Eén reactie op “BREAKING: DIRECTE LINK PANAMA PAPERS-MOORD MET IJSLAND: ‘MEDIAVERBOD’ OP DEALINGS PEDO-PREMIER; DONDERDAG TWEEDE INTERVIEW MICHA”

  1. Micha zit duidelijk weer in een manische fase. Laten we hopen dat de IJslandse emigratiedienst donderdag om kwart over 11 het verstandige besluit neemt om deze tragische zorgmijder op het vliegtuig naar Schiphol te zetten. Dan krijgt de stakker vrijdag al medische hulp.

Geef een reactie