BREAKING: DIT IS DE WEEK VAN HET GROTE TET-OFFENSIEF VAN MICHA

OP 30 JANUARI 1968 ZETTE DE VIETCONG DE AANVAL IN DIE DE VS NOODLOTTIG ZOU WORDEN * DEZE WEEK GAAT MICHA’S TET-OFFENSIEF VAN START * VRIJDAG 15 JANUARI VERLOPEN DEADLINES VOOR NRC HANDELSBLAD EN HET OM WAARIN BEIDE PARTIJEN AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD * VOORALSNOG IS GEEN REACTIE ONTVANGEN * WEIGEREN TE ANTWOORDEN IS EEN SCHULDBEKENTENIS

[wp_ad_camp_1]

Deze week begon al goed: Chris ‘complot-jager’ Klomp gooit de hoorn op de haak. We hadden hem willen vragen wat hij vindt van de iphone van Dascha die zowel wit als zwart blijkt te zijn. Klomp schreef eerder een stuk met als kop Is de politie te snel met de conclusie zelfmoord? In dit stuk wordt ook de zaak-Dascha genoemd als voorbeeld van een zaak waarin mogelijk ontrecht wordt uitgegaan van zelfmoord. Klomp zou dus wel degelijk moeten aanslaan op de tegenstrijdige berichten over de kleur van de iphone. Is dat immers geen koren op zijn molen? Maar niets daarvan. Geen artikel in zijn krant en zelfs een weigering te spreken met Micha. Geheel in lijn met deze houding van Klomp moeten we wellicht NRC Handelsblad en het OM beschouwen. Micha’s advocaat stuurde deze beide partijen begin december bombshell brieven waarin beide partijen aansprakelijk worden gesteld voor schade toegebracht aan Micha. De deadline voor een reactie is 15 januari. Er is nog niets binnen. Kunnen partijen als NRC en het OM het zich permitteren niet te reageren op een sommatie van een advocaat? Wie biedt?

2 Replies to “BREAKING: DIT IS DE WEEK VAN HET GROTE TET-OFFENSIEF VAN MICHA”

  1. We weten dat wat politici zeggen volstrekt onbelangrijk is.Wat wèl belangrijk is: wat wordt er door onze politici doodgezwegen. Zoals: waar komt die vluchtelingenstroom vandaan? En zijn het überhaupt vluchtelingen? Wie drukt en verspreidt de gladde folders waardoor ze allemaal naar Europa komen?

    Hier de zeer verhelderende maar ook alarmerende resultaten van een zorgvuldig duits onderzoek:

    https://www.youtube.com/watch?v=yZzYfH1vpto

Geef een reactie