BREAKING, DIT LEES JE NERGENS: EU IN COMPLETE COLLAPSE NA WEERZINWEKKENDE MANIPULATIES EN CHANTAGE BIJ BENOEMING TOPPOSITIES

DE NIEUWE ‘KONINGIN VAN EUROPA’ VON DER LEYEN IS EEN ORDINAIRE BEDRIEGER DIE PLAGIAAT PLEEGDE IN HAAR PROEFSCHRIFT MAAR ZE WERD IN 2016 AL WITGEWASSEN DOOR DE BILDERBERGERS DIE ER ‘GEEN KWADE BEDOELINGEN’ IN ZAGEN * MACRON SPEELDE SMERIGE ROL ACHTER DE SCHERMEN * ZELFS JUNCKER LAAT ZIJN WOEDE EN FRUSTRATIE DE VRIJE LOOP * CONFIRMATION VON DER LEYEN DOOR EP OP LOSSE SCHROEVEN

Hoe het allemaal precies is gegaan zal vermoedelijk nooit bekend worden, maar een ding is zeker: de stinkende pedo-puinhopen en de weerzinwekkende corruptie rond de recente reeks top-benoemingen heeft zoveel schade veroorzaakt, dat de complete toekomst van de EU op het spel staat. Welke andere conclusie is mogelijk als zelfs de scheidende ‘koning van Europa’ zelf geen spaan heel laat van de machinaties en de koehandel die de burgers van de EU doet walgen? Ook zijn beoogde opvolger, de Duitser Manfred Weber, laat zijn woede de vrije loop -hij blijkt ‘van hogerhand’ te zijn ‘gedwarsboomd’ zo lezen we in de Irish Times. De kwade genius achter deze hele beerput: Emmanuel Macron. Het konijn Von der Leyen kwam uit zijn hoge hoed -maar de Duitse defensie-minister stuit nu reeds op zo veel weerstand, dat het onzeker is of zij de troon van Europa ook daadwerkelijk zal bestijgen. Centraal staat hier haar uiterst zwakke track record als Duitze mindef en de geur van corruptie en bedrog die altijd om haar heen heeft gehangen met een smerige plagiaat-affaire als dieptepunt -een affaire waarin ze duidelijk ‘van hogerhand’ is ‘gered’ hetgeen haar positie nu alleen maar nog verdachter maakt: zij is duidelijk een creatie van de meest duistere (pedo)krochten van de Bilderberg-deep state. Onze Timmerfrans speelde in deze hele walgelijk operette nauwelijks een rol, omdat hij zoveel weerzin heeft weten op te wekken in het oosten van de EU met zijn hysterische -en totaal ongefundeerde en mateloos hypocriete- gekrijs over ‘staatscensuur’ van de media en corrupte rechtspraak dat hij eigenlijk nooit een serieuze kans heeft gemaakt.

Eén reactie op “BREAKING, DIT LEES JE NERGENS: EU IN COMPLETE COLLAPSE NA WEERZINWEKKENDE MANIPULATIES EN CHANTAGE BIJ BENOEMING TOPPOSITIES”

  1. “Alle vrouwen zijn hoeren” heeft een prostituee op De Wallen eens naar de hoogneusige vrouw van een kennis van mij gegild tijdens een avondje sight seeing Amsterdam en inmiddels heeft de praktijk dit bevestigd. De ergste hoeren laten zich betalen met bevrediging van hun eigen vleselijke lusten.
    Enfin niet te vertrouwen en net zo geschikt voor bestuursfuncties als een binnengeslopen ‘adapted compensated’ psychopaat.
    Dat idee van onze voorvaderen om vrouwen zelfs geen stemrecht te geven was zo gek ook nog niet: Ze zijn een altoos narcistisch liegend = ondermijnend gevaar voor de democratie.

Geef een reactie