BREAKING: DOEK VALT VOOR BELGISCHE MARCEL GELAUFF; NU ONZE NOG!

LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN * MARCEL GELAUFF MAAKT HET NOG VEEL ERGER WANT SPANT ACTIEF SAMEN MET ONZE PEDO-JUSTITIE TEGEN MICHA -ZOALS IS ERKEND DOOR HET HAAGSE GERECHTSHOF * MAAR GELAUFF ‘HEEFT GEEN BANDEN MET PEDO-NETWERKEN’ EN ALS HIJ DIE HEEFT, MAG DAT NIET WORDEN GEZEGD * GAAT GELAUFF DE VAL VAN ZIJN BELGISCHE COUNTERPART MELDEN BIJ DE NOS?

5 Replies to “BREAKING: DOEK VALT VOOR BELGISCHE MARCEL GELAUFF; NU ONZE NOG!”

 1. ZOALS IS ERKEND DOOR HET HAAGSE GERECHTSHOF “”

  Kat geeft er weer eens een leuke draai aan, er is niks erkend er moet namelijk eerst een onderzoek plaatsvinden ……… dus zoals gewoonlijk spreekt Kat weer eens voor zijn beurt en gebruikt weer zijn ruime fantasie.

  En vreemd genoeg zijn er mensen die vinden dat Kat me zijn racune sprookjes beloond moet worden met een donatie ……. lijkt me eerder dat een donatie moet worden geschonken aan personen die werkelijk hard werken om informative boven tafel te krijgen ipv personen die aan hun duim lopen te lurken …..

  Ook al geef je Kat 20.000 euro zal die nog steeds geen reet uitvoeren, het is lui en het pretendeert dat het een onderzoeksjournalist is.
  Kids op de lagere school hebben meer pretenties dan onze Kat ……….

 2. ….LAAT HET LICHT OP DE DUISTERNIS SCHIJNEN, zet Kat zijn sprookjes in het zonnetje.

  Een oprecht en eervol mens kan niet leven met figuren zoals een Kat, die zijn verhaaltjes bouwt op racune, en andermans zijn story s uitholt aka Kat de uitvreter

 3. Mensen micha kan financieel gesteund worden ,Maar ook informatief geef openheid aan onrechtmatigheden diefstal manipulatie vriendjes politiek etc, Wees oprecht een eervol mens doe uw menselijke plicht behoed ons voor nog meer kwaad en ellende veroorzaakt door onze bestuurders die betaalt worden door ons het volk….NEEM HIER EEN VOORBEELD AAN …..DOE U BURGERPLICHT ….LAAT HET LICHT OP DE DUISTERNIS SCHIJNEN …..http://www.disclose.tv/news/a_second_snowden_has_leaked_a_mother_lode_of_top_secret_us_drone_docs/123254

Geef een reactie