BREAKING: DOEK VALT VOOR HERMAN ‘DEMMINK’ BOLHAAR; ZWENDEL, LEUGENS, PEDO-BESCHERMING, CORRUPTIE…

TERWIJL HIJ VOOR DE CAMERA VAN DE STERVENDE TELEGRAAF ZEI ‘OFFICIEREN STAAN NIET IN EEN RECHTBANK ALS PRIVE-PERSOON’ BLIJKT DE PRIVE-PERSOON EN WILDERS-VERVOLGER BOLHAAR AMABSSADEUR TE ZIJN VAN DE ‘STICHTING MAROKKO FONDS’

DAAGS NADAT HERMAN BOLHAAR RENE GRAAFSMA LIET BEDREIGEN OM DE ZWENDEL VAN ZIJN OM ROND DE DOOD VAN ZIJN DOCHTER NIET OPENBAAR TE MAKEN, LAZERT ‘MOOIE HERMAN’ VAN ZIJN PEDO-VOETSTUK EN KAN NAAR HUIS OF NAAR DE PINOKKIO-BAR

[wp_ad_camp_1]

Er is altijd meer. Het kan altijd nog erger, nog corrupter, satanischer, pedofieler, schaamtelozer. Hoe vaak hebben we die woorden al wel niet getypt op KLOL en deze site? Met dank aan de ‘vrienden’ van Geenstijl, ere wie ere toekomt -dit hadden WIJ godverdomme moeten hebben!- wordt nu duidelijk tot welke onbeschrijfelijke dieptes van zwendel en corrupte ons OM is afgedaald. Hoe lang roepen wij dit nu al allemaal? Toch minimaal al 10 jaar. Alles wat het OM doet is bedrog en gelogen. Kan ook niet anders in een organisatie waar bewezen kinderverkrachters de top kunnen bereiken -en als ze worden exposed nog beschermd en witgewassen worden ook. Zes jaar geleden schreven we reeds dit baanbrekende artikel over Herman Bolhaar. No further questions. Is er dan toch nog gerechtigheid in Nederland?

5 Replies to “BREAKING: DOEK VALT VOOR HERMAN ‘DEMMINK’ BOLHAAR; ZWENDEL, LEUGENS, PEDO-BESCHERMING, CORRUPTIE…”

 1. Het Marokko Fonds in ANBI aangenmerkt.

  Marokko Fonds (ex)-bestuurleden:
  Mr. H. J. Biemond (advocaat en voormalig Officier van Justitie)
  Mr. H. J. Bolhaar (hoofdofficier van Justitie te Amsterdam)
  Lodewijk de Waal (directeur Humanitas, voormalig voorzitter FNV)
  Frans Bauduin (vice-president rechtbank Amsterdam
  Margo Vliegenthart (voorzitter MBO-raad)
  Agnes Jongerius (voorzitter FNV)

  1. Fantatisch wat een berg tuig op een rij en landverraders. Net zo n goed doel als Amnesty International en de Clinton Foundation. De goede doelen zullen in 2017 net zo snel omvallen als de gehele MSM.

 2. De Stichting Marokko Fonds is een onafhankelijke organisatie, opgericht in 2005 met steun van de NCDO. Het Fonds zet zich in voor structurele armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling in Marokko en steunt met dat doel kleinschalige initiatieven die de levensomstandigheden van de Marokkaanse bevolking duurzaam verbeteren. Belangrijkste aandachtsgebieden van het Fonds zijn onderwijs, gezondheidszorg, schoon drinkwater, gelijke rechten, cultuur en sport. Daarnaast biedt het Marokko Fonds in Nederland een platform voor iedereen die een directe bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van Marokko. (Website Marokko Fonds)

Geef een reactie