BREAKING: DONALD TRUMP BRENGT 9-11 TRUTH BOMB TOT ONTPLOFFING IN MEESTERZET TEGEN NWO-DEEP STATE

EXTRA: OOK RUSSISCHE ‘WAARHEIDSSHOW’ BIJ OPCW IN DEN HAAG: ‘NO ATTACKS, NO VICTIMS’. NL-MSM SCHRIJVEN NOG STEEDS OVER DE KONING

DE INEENSTORTING VAN HET SATANISCHE KARTEL VAN DE BILDERBERGERS EN DE MSM IS COMPLEET * OOK DE MOORD OP JFK WORDT DOOR ‘THE DONALD’ STAP VOOR STAP ‘GEDEMONTEERD’ TOT DE WEERZINWEKKENDE WAARHEID BLOOT KOMT TE LIGGEN: HET ZIJN DE ‘BOVEN ONS GESTELDEN’ DIE WE ZELF AAN DE MACHT HEBBEN GEHOLPEN DIE ONS AFSLACHTEN!

Heeft Donald Trump schaakles gekregen van ome Vladimir? Je zou het haast zeggen, want met deze meesterzet zet hij de complete NWO schaakmat! NU 9-11 uitspelen en het complete bolwerk van satanisten, pedofielen en plunderaars stort in elkaar! Deze move komt na het tot ontploffing brengen van de JFK-waarheidsbom die overigens nog steeds doorgaat -al heeft hij dan recent een nieuwe release uitgesteld tot 2021. Maar het patroon is onmiskanbaar: via een bombardement van waarheid wordt de vijand gesloopt! Deze site doet in feite niets anders! Steun Micha daarbij! U kunt nog steeds geld overmaken for your freedom, truth and happiness [rek.nr. via drsmkat@yahoo.com]. En o ja, zo schattig: de MSM berichten helemaal nergens over behalve over ons koningshuis!

6 Replies to “BREAKING: DONALD TRUMP BRENGT 9-11 TRUTH BOMB TOT ONTPLOFFING IN MEESTERZET TEGEN NWO-DEEP STATE”

 1. Het zou pas breaking zij op deze site als u niet verkondigd dat alles en iedereen omgaat of is terwijl dat verre van het geval is.
  (nuance: De oplagecijfers dalen zeker, maar dat is niet aan u te danken. Dat heeft met de tijd van minder behoefte aan het fenomeen papieren krant als medium te maken).

 2. Wat een warrig verhaal weer. Wie of wat beweert dat Donald Trump 9/11 Truth Bomp tot ontploffing brengt? Opnieuw de dikke duim van Kat soms?

  De petitie is begin april aangeboden aan de U. S. Attorney for the Southern District of New York, niet aan Trump.

  Deze is helemaal mooi: ‘Independent scientific laboratory analysis of WTC dust samples showing the presence of high-tech explosives and/or incendiaries in the form of thermite or thermate.’

  Thermiet is geen explosief, en de ‘independent scientific laboratory analysis of WTC dust’ is jaren geleden al als complete onzin aan de kant geschoven.

  https://www.metabunk.org/debunked-iron-microspheres-in-9-11-wtc-dust-as-evidence-for-thermite.t2523/

 3. Robert McNamara waarover Knight het heeft, zat trouwens ook in de groep rond Allen Dulles (goede “vrind” van Nazi ‘deep state adapted compensated’ psychopaat en schepper van het geallieerde naoorlogse nep-koningshuis bedrog Bernhard zur Lippe Biesterfeld), die verantwoordelijk is voor de onwettige bombardementen op steden in Japan en natuurlijk de grote klap op de vuurpijl: De ijskoude psychopathische totale gruwel-afslachting **Dresden**.

 4. En o ja, zo schattig: de MSM berichten helemaal nergens over behalve over ons koningshuis!
  ——————-
  Het abjecte en illegale nep-koningshuis van de gelegenheidsbiedende (!) door kleine begeertetjes gedreven (maar niet fenomenaal 100%) ‘gullible fools’. Deze tragische prooidieren (psychopaten zijn wel ijselijk pragmatisch) begrijpen niet wie hen in het ongeluk wil storten en wie hun voorgeslacht in het ongeluk heeft gestort.
  Zo onwetend en verbaasd als de buren van de Golden Gate Killer, die eertijds een vertrouwde politieman blijkt te zijn geweest en inmiddels een als vriendelijk bekend staande opa.

  Daarom zetten ze maar een oranje pruik op of een oranje opblaaskroontje en gieten zich, dansend als Malle Babbe vol met bier. Het gezond verbindende Oranje-gevoel ten voeten uit.

  Dat is pas léven mensen…..

Geef een reactie