BREAKING: DONALD TRUMP RICHT ZICH TOT REMARQUE, KLOMP EN GELAUFF, MUST WATCH!

EXTRA: TOTALE PANIEK BIJ DE TELEGRAAF OVER MITCH HENRIQUEZ EN DE NEKKLEM * BESCHERMT DE KRANT DE MOORDENAARS VAN HUN EIGEN LEZERS? * WAT VINDT JOHN DE MOL HIERVAN? KOMT ER EEN ‘BIG NEKKLEM’ REALITY SHOW WAARIN ELKE WEEK EEN PLOTTER ON STAGE VIA EEN NEKKLEM WORDT VERMOORD ONDER LEIDING VAN CHRIS KLOMP?

6 Replies to “BREAKING: DONALD TRUMP RICHT ZICH TOT REMARQUE, KLOMP EN GELAUFF, MUST WATCH!”

 1. Webmaster Kat plaatst steeds dommer blogjes.

  Kats “vriendje” Trump zet zijn neerwaartse spiraal #LastNightinSweden# stug door. Ook Poetin heeft duidelijk al meer dan genoeg van Horror-clowneske Donald die flater op flater slaat.

  Kat zelf lijkt aan het eind van zijn val te zijn of kan hij nog dieper zinken?

 2. Reality show ‘Big Nekklem’ zou altijd nog kunnen maar het is niet ondenkbaar dat men nu al volop bezig is met de ontwikkeling van de ‘DRION’ Reality show.

  Het lijkt een soort macro-plan om de mensen die als ademende, voedsel gebruikende, CO2 veroorzakers, verzorgingskosten veroorzakende overjarigen een prachtige uitstap naar de eeuwige jachtvelden moet worden gegund.

  Het wordt quasi slim gebracht door de kluit te vragen “Wilt u recht op uw eigen leven” dan ze laten zeggen “ja natuurlijk”.

  Iedereen heeft de walgelijke vertoning gezien van mevr. Hannie Goudriaan ‘Huppekee’ gezien, daarbij meenemend de verplichte donorregistratie, de als paddenstoelen verrijzende Hospitia dan is de stap naar uit het levenstappen en dit te brengen als entertainment niet meer zo’n grote stap.

  Reality show met fora die punten geven voor het mooiste en origineelste levenseinde dat is waar hoogst waarschijnlijk nu al volop over nagedacht wordt.
  Op termijn kan iedereen de Drion pil halen bij de drogist, bij de buurtsuper met € 30,- aan boodschappen doosje drionnetjes voor de helft van de prijs, op de weekmarkt bij een tros druiven + 2 komkommers een Drionnetje gratis.

 3. MK zit trouwens (door het psychopathisch netwerk nagelaten door de ijskoud “verwarde” zuivere prins en SS leider van het gewapend verzet te Londen, gezien als ongeleid projectiel) in het psychische equivalent van een nekklem.

  Ook niet fijn, ook niet fijn.

 4. Maar alle gekheid op een stokje:

  Psychopathische “dienders” zouden het liefst alle burgers in een nekklem houden en langzaam afwurgen zoals Nienke Kleiss met een schoenveter is gewurgd.

  Burger = ‘gullible fool’ in de opinie van deze optelsom van ware krankzinnigheid.

Geef een reactie