BREAKING: ‘DUTCH NFI-EXPERTS’ WAREN AL OP MALTA TIJDENS OF DIRECT NA DE MOORD

HET IS VOLSTREKT ONDENKBAAR DAT DE ZWENDEL-CLUB NFI DIE VOLLEDIG ONDER CONTROLE STAAT VAN DEMMINK EN UITSLUITEND EEN REPUTATIE HEEFT VAN INCOMPETENTIE, LIST EN BEDROG EN DIE VOLGENS DE LAATSTE BERICHTEN MET ZO’N TEKORT AAN MENSEN KAMPT DAT LIJKEN NAAR BELGIE MOETEN WORDEN GEBRACHT OOK MAAR IETS SERIEUS OF POSITIEFS TE ZOEKEN HEEFT OP MALTA

LAATSTE NIEUWS: NU STAAT DIT BERICHT OP DE SITE VAN GELAUFF, GEDATEERD ‘DINSDAG’, DE DAG NA DE AANSLAG * MAAR IN HET LAATSTE BERICHT VAN GELAUFF VAN DONDERDAG WORDT NIET MEER AAN DE NEDERLANDSE INZET GEREFEREERD, OOK NIET ONDER ‘BEKIJK OOK’ (zie foto): IS HET LATER TOEGEVOEGD? * WIE ZIJN DE NEDERLANDERS OP MALTA? EN HOEVEEL ZIJN HET ER?

HET ZWIJGEN OVER DE NEDERLANDSE LINKEN BIJ DE MOORD OP DAPHNE CARUANA WORDT ONHOUDBAAR * NU BLIJKT DAT DE NEDERLANDERS AL TIJDENS OF DIRECT NA DE MOORD AANWEZIG WAREN, VER VOOR DE KOMST VAN DE EXPERTS VAN DE FBI * DIT VERSTERKT DE HYPOTHESE DAT DE NEDERLANDERS DE DADERS ZIJN VAN DE AANSLAG

5 Replies to “BREAKING: ‘DUTCH NFI-EXPERTS’ WAREN AL OP MALTA TIJDENS OF DIRECT NA DE MOORD”

 1. Eerst was Malta een deel van Italië en nu sla je weer een flater met je zogenaamde gefakete nieuwsbericht. Je hebt gewoon weer eens niet gelezen, Micha. Hoe kun je zo stom zijn om de NOS te betichten dat ze iets verzwijgen terwijl je niet eens de moeite hebt genomen om te checken of ze het niet toch gepubliceerd hadden. Voor iemand die zichzelf journalist noemt, had dat natuurlijk een standaardhandeling moeten zijn. Maar ja, je drang om Gelauff te besmeuren was weer eens groter dan je gezonde verstand.

  Morgen gaan we de succesverhalen over je tweede interview lezen. Het is een feit dat je hele asielavontuur in IJsland gaat uitlopen op een uitlevering aan Nederland. Dat besef je zelf ongetwijfeld ook, al is het maar in je onderbewuste. Dus ik ben benieuwd hoe je weer een positieve insteek gaat geven aan je berichtgeving morgen.

 2. “Mijn moeder is vermoord omdat ze tussen de rechtsstaat stond en zij die de wet wilden schenden”

  Dus halen we “Allen Dulles en Prins Bernhard” erbij om het tot op de bodem uit te zoeken.

  Oh nee, die zijn al dood en begraven en met hen de ‘alien mindset’……

 3. Zouden de goegemeente op Malta weten dat de FBI tezamen met Prins Bernhard BV juist dé psychopathische experts zijn in het ZONDER GEVOLGEN WEGKOMEN MET GRUWELMOORD (Dresden etc.)???

  Wie licht ze (incl. de familie) in???

 4. Zodra je je met “projecten” van (‘deep state’) psychopaten gaat bemoeien of er per ongeluk tegenaan loopt, is je leven in gevaar.

  Voor deze anti-socialen bestaat er geen rode lijn die moreel gezien NOOIT overschreden mag worden.

  Het is dé legitieme reden bij uitstek om persoonsbescherming aan te vragen, die een normale overheid (= niet door onherkende psychopaten sluipmoordend overgenomen) NIET zal weigeren.

Geef een reactie