BREAKING: ECONOMIC COLLAPSE BEGINT; FINLAND PAST ‘NUCLAIRE OPTIE’ TOE: GRATIS GELD VOOR IEDEREEN

LAATSTE NIEUWS: DASCHA ‘DWAALDE UREN ROND‘ OM VERVOLGENS ‘ONDER INVLOED VAN DRUGS VOOR EEN TREIN TE GAAN LIGGEN’ * PETER R. DE VRIES KAN DEZE LEZING ‘DAT MOET IK ECHT HEEL EERLIJK ZEGGEN’ VOLLEDIG BEVESTIGEN EN OOK HERMAN BOLHAAR IS HET ER VOLLEDIG MEE EENS -NET ALS CHRIS KLOMP!

EXTRA: GESPREK MET COMPLOT-SPECIALIST CHRIS KLOMP OVER DE VOORBEREIDINGEN VOOR ZIJN NIEUWE GROTE COMPLOTTERS-ARTIKEL * KLOMP TEGEN MICHA: ‘JE BENT DAN WEL DE BEKENDSTE COMPLOTTER, MAAR ZEKER NIET DEGENE DIE HET MEEST SERIEUS MOET WORDEN GENOMEN’ * PARDON? ZIJN ER ‘COMPLOTTERS’ DIE KLOMP WEL SERIEUS NEEMT? 07 Dec 2015 16:53 Outgoing

[wp_ad_camp_1]

HET IS AANGEKONDIGD DOOR BEN BERNANKE REEDS IN 2002: HELIKOPTERS GELD LATEN UITWERPEN VOOR DE BURGERS ALS LAATSTE ‘NUCLEAIRE OPTIE’ DE TOTAL COLLAPSE UIT TE STELLEN * IN FINLAND IS HET NU ZOVER [ZEROHEDGE] * DE PLANNING VAN DE DERDE WERELDOORLOG LIGT PRECIES OP SCHEMA EN GAAT VAN START ALS DE COLLAPSE VERDER OM ZICH HEEN GRIJPT.

6 Replies to “BREAKING: ECONOMIC COLLAPSE BEGINT; FINLAND PAST ‘NUCLAIRE OPTIE’ TOE: GRATIS GELD VOOR IEDEREEN”

 1. Vergeer dankbaar vrijland ..noemt ie net het deel mafia gespuis des konings en aivd en pedo gespuis verbonden aan joodse eliten en breivik! Klomp is een kenner dus!

  Inderdaad het is klomp die zeker Niet Serieus wordt genomen.

  En een Dascha …die uren lang door Hilversum zou hebben gezworven…en dat weet die klomp hoé? En dat weet de politie …hoé? Want de betreffende vids moet die politie nóg na kijken aldus de telegraaf.

 2. Geestig om te lezen hoe Chris Klomp Micha tot de enkels afbrandt. De masochistische gek plaatst die totale vernedering ook nog op zijn site!

  Zowel om te lachen als om te huilen.

 3. De vlakbij gekomen GRUWELIJKE ’total collapse’ is het gevolg van de decennia lange verholen en ongeziene (driedimensionaal ‘pure evil’/moorddadige) activiteit -w.o. nalaten van emotionele verzorging etc.- van ca. 0,09%….

  MONSTERLIJKE ‘Adapted compensated’ psychopaths:

  Constateren en afwachten is GEEN OPTIE. Zo behoorlijk als nu mogelijk is proactief TESTEN en….:

  ALS DE WIEDEWEERGA UITNEMEN DIE GEÏNFILTREERDE HUICHELENDE KWAADWILLEND MANIPULERENDE WALGELIJKE KADAVERS!!!!!!!

 4. . pedo politie en pedo justitie …die van die slaapfeestjes weet u wel?…vergeten er bij te zeggen dat ze onder de bergen satadura sperma zat en de blauwe plekken van de gangbang op bevel van koning willem omdat ze begon te Spreken om wat Haar aan gedaan werd door dat tuig van de richel anders konden ze wel de helft van dat politiek korrekte gespuis van koning willem afvoeren!

  En Ze zwierf ook helemaal niet door de wijken maar werd gedragen die rails op!

  Dan Beter elk bezoeker Opsporen en Kruisverhoren he?
  Mischien dat je nog een van hun autos op die vids ziet?

  En waarom zitten er geen 40 man op deze Zaak? Oh jah zelfmoordje..?

  Uiteraard zal bordeelkoning bolhaar van justitie elkeen ook moeten kunnen inlichten daar deze zijn kuch´ personeel ehm Kindertjes die zijn bordelen vullen rechtstreeks van deze penozen aan gereikt krijgt…en gedrag van politie overheid media en justitie er alle blijk van geeft méér te weten!

  Die tent is nu van de satadura penose met behulp van justitie voor elkaar gekregen zo als de van vollenhovens ook al voor de oorlog het Kinder bordeel van Heinrich Himmler .. kasteel amerois … “mét wét” in de claws kregen en driftig verder aflebberden het Volk en Kinderen der Landen deze chinese infiltranten en hochimin gespuis.

  Die pedo telegraaf is nog steeds te laf om eens een Commentsectie onder hun praatjes te zetten…wat ze ttv de demmink affaire weghaalden om het item te ontlopen zo als velen zelfs alternatieve media zo als boinnk en katholiek nieuwsblad ook deden

  Maar Micha Kat zijn Intuitie was Juist…dit is een nieuwe Vaatstra een nieuwe Milly Boele…des konings

  Zoals in de middeleeuwen jack de ripper ook de koning van Engeland was en niemand anders en de Slachtoffertjes geen hoeren maar uit midden en hoger klassen kwamen en om te veel gevraag en alarm te voorkomen voor hoer in de arme wijken weg gegooid…willem de ripper

Geef een reactie