BREAKING: EDWARD SNOWDEN BEVESTIGT ANALYSE MICHA: REGERINGEN (RUTTE, MICHEL) FACILITEERDEN AANSLAG

LAATSTE NIEUWS: WEER MEER BEWIJS VOOR ACTIEVE ROL NEDERLAND EN MARK RUTTE BIJ AANSLAG BRUSSEL VIA VETERANS TODAY EN NIBURU.CO

HET IS NIET TE BEVATTEN MAAR WEL DE WAARHEID: WESTERSE REGERINGEN MOORDEN HUN EIGEN VOLKEN UIT * ANALYSE VAN MICHA OVER BRUSSEL VOLLEDIG BEVESTIGD DOOR EDWARD SNOWDEN * ALS REGERINGEN DE KINDEREN VERKRACHTEN EN DE BABY’S AAN STUKKEN SNIJDEN, WAAROM DAN NIET GELIJK HET HELE VOLK UITMOORDEN? * COMING UP: DE ISIS-NUCLEAIRE HORROR-AANSLAG MET HONDERDDUIZENDEN DODEN

[wp_ad_camp_1]

11 Replies to “BREAKING: EDWARD SNOWDEN BEVESTIGT ANALYSE MICHA: REGERINGEN (RUTTE, MICHEL) FACILITEERDEN AANSLAG”

 1. “”Snowden beweert nergens dat de westerse regeringen de aanslagen faciliteerden maar dat ze fouten maakten in het voorkomen ervan.””

  En ondanks dat plus de info van Turkije lijkt me het nogal een onmogelijke zaak om dit te bestrijden, elke jan lul kan op elk moment van de dag dit soort grappen uithalen.

  Overigens als Kat het zo sterk stelt, lijkt me dat dit tevens een probleem is voor hem zelf met zijn bommelding grappen en grollen, en dus zal Kat uit voorbehoud van de veiligheid achter de tralies moeten.

  o wacht dat zal waarschijnlijk niet in zijn straatje passen

 2. Als de chirurg gaat golfen als een patiënt moet worden geopereerd schiet hij professioneel tekort maar dat is wat anders dan hij het bewuste doel heeft de patiënt te vermoorden. Ook de Belgische overheid heeft niet het bewuste oogmerk haar bevolking te willen uitroeien en voor dat doel terroristen in te zetten (zoals jij beweert) maar schoot mogelijk tekort in het veiligheidsbeleid.

  Het is ongelooflijk dat jij dat onderscheid niet ziet.

 3. Mispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes MispoesvvvvvMispoes MispoesMispoes Mispoes Mispoes MispoesMispoes Mispoes

 4. Natuurlijk heeft Snowden dat niet bevestigd. Letterlijk staat er: ‘Spy whistleblower Edward Snowden claims the terror attacks in Brussels could have been stopped because Turkey shared information about the killers with Belgian security forces.’ Kat spint gewoon weer zijn eigen waarheid.

  En verwijzen naar gekkiesites als Niburu is ook al niet zo verstandig.

 5. Micha, Snowden beweert nergens dat de westerse regeringen de aanslagen faciliteerden maar dat ze fouten maakten in het voorkomen ervan.
  Ik snap dat in jouw verwarde hoofd dat hetzelfde is maar dat is in de werkelijkheid niet zo. Hij bevestigt dus op geen enkele wijze jouw belachelijke fabeltjes.

  Overigens, kun je één geval documenteren van die ‘duizenden’ baby’s die werden verkracht en in stukken gesneden? Ik zag nog nimmer zo’n casus voorbij komen, laat staan dat werd aangetoond deze misdaden werden gepleegd door Joris Demmink en Mark Rutte.

  1. Helemaal Mis, Poes… ze hadden de aanslagen KUNNEN VOORKOMEN (wat hun plicht is als ze ‘echte’ regeringen zouden zijn) maar dat deden ze niet. Dus spelen ze onder een hoed met de aanslagplegers. Hetzelfde als de politie ziet dat een bank wordt beroofd, maar niets doet en de roof rustig laat plaatsvinden. MEDEPLICHTIG! Wat ben je toch dom, Misse Poes! Overigens valt het samenspannen van de regeringen met de terroristen ook helemaal samen met andere dossiers zoals MH 17, het uitrollen van de rode loper voor de vluchtelingen en het toestaan van de massa-verkrachtingen door de vluchtelingen -om slechts enkele zaken te noemen.

   1. Nee, Micha, dat maak jij er van: Snowden wijst op een tekortschieten van de Belgische veiligheidsdiensten, niet dat ze samenwerkten met de aanslagplegers. Dat zuig jij uit je duim. Een tamelijk zieke duim overigens, je beweert zonder enig bewijs, dat de Belgische Overheid bewust haar eigen burgers wilde vermoorden en deze aanslag organiseerde. Dat is, zonder enig bewijs of logica, doodzieke laster.

    Over bewijs gesproken, vergeet je niet mijn vragen over jouw stellige beweringen over het bezoek van Ibrahim El Bakraoui aan het Torentje van Rutte en de bezoeken die hij samen met van der Steur bracht aan de Pinokkio-bar in Praag alsmede je bewering dat Demmink en Rutte duizenden baby’s verkrachtten en vermoordden?

    1. Dan zo, Misse Poes: als een overheid een aanslag kan voorkomen waarbij honderden doden (kunnen) vallen maar dat niet doet, wat is dan jouw oordeel over zo’n overheid? (Snowdon zegt letterlijk dat de overheid ‘de aanslag had kunnen voorkomen’). Je staat volledig schaakmat Misse Poes behalve dat je arbeidscontract met Ivo Hommes je verplicht weer een krankzinnig antwoord te posten dat ik weer zal publiceren uitsluitend om te laten zien hoe kansloos je bent.

     1. Je stelt tekortschieten op het punt van veiligheid gelijk aan bewust samenwerken met terroristen. Dat is idioot, Micha.

      Wie Ivo Hommes is weet ik niet maar ik vermoed dat je in je paranoia denkt dat de overheid mij betaalt voor mijn bijdragen hier. Daarvoor is geen enkel bewijs en nog minder logica: denk je echt dat de overheid enig belang stelt in de razende waanzin die een zwerver in Ierland op een marginaal blogje debiteert?

      Ga je nog in op mijn overige vragen?

     2. De idioot ben jij, Misse Poes. De overheid heeft de plicht de burgers te beschermen tegen aanslagen net als de politie de plicht heeft in te grijpen bij een bankoverval of een chirurg de plicht heeft iemand te opereren en zo te proberen zijn leven te redden. Als iemand vol met kogels op de snijtafel ligt en de chirurg zegt: sorry, maar ik moet nu echt gaan golfen, ‘schiet hij dan tekort’ of is hij direct schuldig aan de dood van het slachtoffer? Precies zo is het met een overheid die weet dat een aanslag gaat komen en deze kan verijdelen, maar niets doet. Dan Mis Poes!

Geef een reactie