BREAKING: EEN COLLEGE LEUGENS EN WAARHEID VAN DE VACCINATIE-VOLKSKRANT

DE VOLKSKRANT LAAT ZIJN LEZERS BETALEN VOOR GIFTIGE PROPAGANDA DIE HUN LEVEN ZAL VERWOESTEN -EN GEEFT TEGELIJKERTIJD EEN ‘COLLEGE’ OVER LEUGENS EN WAARHEID * DE PANIEK BIJ DE MSM GRIJPT NU ZO SNEL OM ZICH HEEN, DAT WE HET NIET MEER BIJ KUNNEN HOUDEN

6 Replies to “BREAKING: EEN COLLEGE LEUGENS EN WAARHEID VAN DE VACCINATIE-VOLKSKRANT”

 1. De volgende brief heb ik op 17 december 2016 (!) naar Annieke Kranenberg gestuurd, de ombudsvrouw van de Volkskrant. Dit als reactie op een column van haar waarin zij en andere journalisten, zonder enig argument Pizzagate wegzet als een voorbeeld van nepnieuws.

  Na vele pogingen haar geprobeerd telefonisch te bereiken wacht ik nog steeds op een reactie.

  “Pizzagate wordt door de MSM en ook in uw rubriek van afgelopen zaterdag, steevast weggezet als nep nieuws. Dat verbaasd mij elke keer weer want er zijn wel degelijk zaken aan te wijzen die op z’n minst om een nader onderzoek vragen. Dus is de conclusie dat het hier om nep nieuws zou gaan erg voorbarig en getuigt van ongelofelijke luie journalistiek, sorry maar ik heb er geen andere typering voor.

  Ik begrijp dat u niet alles kunt bekijken wat u aan informatie krijgt toegestuurd maar het volgende YouTube filmpje zou u toch op z’n minst aan het denken moeten zetten en is erg informatief: https://www.youtube.com/watch?v=Z4OP–ZXOjc

  In Tekst:
  Als het gaat over de emails van John Podesta bijvoorbeeld gaat het alleen maar over dat die door de Russen zijn gehackt. En zelfs dat is nog geenszins zeker. Maar de inhoud van deze opmerkelijke emails daar wordt in de MSM met geen enkele woord over gesproken terwijl daar toch genoeg aanleiding voor is. Want wat namelijk wel feitelijk waar is en ook als dusdanig valt te ‘factchecken’ is dat bijvoorbeeld er wel opvallend veel o.a. de woorden ‘pizza’ en ‘cheese’ worden gebruikt in een vreemde, onlogische context. En dat o.a. deze als codewoorden gebruikt worden door mensen die pedosexueel zijn (bron FBI!). Dat in de pizzeria Comet PingPong voorheen zeer kindonvriendelijke en seks gerelateerde ‘kunst’ was te zien. Wat op z’n minst opmerkelijk is voor een pizzeria die, zoals ze zelf zeggen, er ook vooral voor kinderen wil zijn.

  John en zijn invloedrijke broer Tony Podesta beide in het zelfde dorp en tijdsstip waar Madeleine McCann in 2007 verdween. En als klap op de vuurpijl is de gelijkenis van de broers Podesta met de later door Scotland Yard verspreidde politie tekening meer dan groot. Deze informatie is allemaal openbaar en te verifiëren.

  Ik beweer niet dat de Podesta’s of Hillary Clinton onderdeel uitmaken van een pedosexueel netwerk. Daar is zeker nog te weinig overtuigend bewijs voor. Wel zijn er genoeg aanwijzingen om eens dieper op deze feiten in te gaan en zeker niet om het direct, zonder enig argument (!), af te doen als fake news.
  Wat dat aangaat spreekt de geschiedenis voor zich. Dat het bestaan van pedosexualiteit in de hogere kringen een feit is blijkt wel uit de volgende goed gedocumenteerde voorbeelden: o.a. het Franklin schandaal in 1988, Brian Epstein met zijn Lolita expres, Jimmy Saville en o.a. de BBC, VIP pedofielen onderzoek operatie Midland door Scotland Yard, de Dutroux affaire en onlangs nog het schandaal in Norwegen.
  Het lijkt mij redelijk te veronderstellen dat dit nog maar het topje van de ijsberg is.”

  Met hartelijke groet, Dienand Christe
  Volmarijnstraat 111A 3021 XM Rotterdam 06 21815949 info@dienandchriste.nl

  1. Je moet aardig van de pot gerukt zijn om de Nederlandse ombudsman lastig gevallen met die Pizzagate onzin. Om te beginnen heb je dan al helemaal niet begrepen wat een ombudsman doet, laat staan een Nederlandse ombudsman, maar erger is dat je die man ook nog eens confronteert met bewezen nepnieuws.

   ‘pizza’ en ‘cheese’ gebruikt in een vreemde, onlogische context? Zie hier hoe het een en ander uit zijn context is gelicht:

   http://www.nytimes.com/interactive/2016/12/10/business/media/pizzagate.html?_r=0

   Het verhaal over Madeleine McCann klopt ook al voor geen meter.

   The two e-fits were based on descriptions of a single suspect by two witnesses, not two different suspects, a crucial detail that was left out.

   According to The Guardian, the witnesses described the man as “white, aged between 20 and 40, with short brown hair, of medium build, medium height and clean shaven.” In 2007, Tony Podesta was 64 and John Podesta was 58.

   1. Het heeft geen enkele zin naar de NYT te verwijzen, Dinges…. dan kun je net zo goed verwijzen naar De Telegraaf om ‘aan te tonen’ dat Poetin achter het neerhalen van de MH 17 zit of dat vaccinaties gezond zijn…. kansloos!

    1. Dat plottertrucje kennen we nu wel, Kat. Zodra de feiten even niet uitkomen, wordt bron zwart gemaakt. Over die feiten horen we je uiteraard niet. Overigens had ik nog tig andere bronnen kunnen verwijzen.

 2. Dit is één van de meest smerige, demagogische, sneaky en dus gevaarlijke ‘voorlichtings
  ‘ filmpjes die ik ooit heb gezien!!
  Een waarschuwing is daarom op zijn plaats!

 3. Ja, de NAVO moet ook (en goed) door u betaald worden, om liefdevol uw leven te beschermen tegen de op werelddominantie uitzijnde Putin, die ons als een boa constrictor heeft omsingeld en ons nu de adem tracht af te snijden.

  Geleid door de (even vriendelijke) opvolgers van de ijskoude massaslachters van vluchtelingenkamp Dresden en hun medeplichtigen, de oprichters van (o.a.) de NAVO, willen ze nu -nogmaals: om u, de geliefde ongewapende burger waarom het allemaal begonnen is, liefdevol te beschermen- een oorlog met Rusland opstarten die dan wederom zich in Europa zou gaan ontrollen.

  Zodat u en uw geliefden maar geen kwaad gedaan wordt.

  Dit is volkomen logisch en niet (waarlijk) krankzinnig.

Geef een reactie