BREAKING: EERSTE TEKENEN VAN REVOLUTIE NA DEMMINK-WHITEWASH; SPANDOEK BIJ OM OOST-NEDERLAND

SPANDOEK BIJ JUSTITIE TE ARNHEM IS OUD MAAR WELLICHT EEN IDEE VOOR DE MEDEWERKERS DAAR HEM WEER UIT DE MOTTEBALLEN TE HALEN? * WAAROM GING JAN VLUG JUIST NU OPEENS DIT SPANDOEK TWEETEN? WILDE HIJ EEN BOODSCHAP AFGEVEN? HEEFT VLUG GEWETENSWROEGING NA ZIJN VAATSTRA-OPTREDEN? * MET DANK AAN ERWIN LENSINK

[wp_ad_camp_1]

Beste Micha,

Dat zogenaamde spandoek is een leus van justitie aldaar, die lachwekkend en schandalig belachelijk is. Ik zou er gewoon, dus bij je laatste artikel, de volgende beelden en wellicht dit mailtje bij te zetten, om als nog je punt te maken, want dat heb je met deze beelden en je artikel, gezien de onderliggende bij ons bekende zaken, wel degelijk:

En dan eventueel latere beelden, waarin ik spreek met de Officier van Justitie Klunder, die volgens bronnen en een betrouwbare tipgever aan mij meineed heeft gepleegd tijdens de IRT affaire, samen met trouwens Henk Wooldrik voor de Commissie Maarten van Traa en via de rapporten van Jansen en Jansen is dit bevestigd en voor iedereen te controleren:

Vertel er dan gelijk bij, dat Robbie van der Plancken de moordenaar is van Manuel Schadwald, zo goed als zeker. Bovendien blijkt een liquidatie gedaan te zijn in een auto van de recherche en bij Stanley Hillis zaten ze geloof ik op anderhalve meter afstand, hoe zat het ook al weer met de IRT affaire, drugshandel, politie, justitie, Fred Teeven en verder Prins Bernhard, Mink Kok, Cees Helman en Klaas Bruinsma in verband met de Commissie Oosting en de Teevendeal?

Erwin Lensink

Geef een reactie