BREAKING: EERSTE ZITTING VAN DE RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL

EXTRA: WE ZIJN WEER RIGHT ON THE MARK! NAAST RUTTE OOK ANGELA MERKEL TER VERANTWOORDING GEROEPEN WEGENS HET VERNIETIGEN VAN HET LAND DAT ZE GEACHT WERD TE DIENEN!

NEDERLAND IS IN DE GREEP VAN EEN CRIMINELE ELITE EN DE ENIGE WAY OUT IS BERECHTING VAN DE HOOFD-SCHULDIGEN DOOR EEN RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL ZODAT NEDERLAND EEN NIEUW BEGIN KAN MAKEN * ZONDAG MEER HIEROVER OP ROA

[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “BREAKING: EERSTE ZITTING VAN DE RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL”

  1. De USA/GB en hun vazalstaten BRD en Prins Bernhard BV, zijn er om de door hen intens geliefde burgers te dienen, om een schild te vormen voor de zwaksten onder hen zoals het ECHTE overheden naar Europees model betaamt.

    Dresden was gewoon een menselijk foutje. Een beetje de kluts kwijt door de oorlog enzo……

  2. Voordat je het weet zitten SS psychopaten ijskoud, met een stalen smoel, zonder verhoging van de polsslag in dergelijke “Raden voor Rechtsherstel”, indien vooraf niet wordt getest op psychopathie.

    Overigens valt de straf mee: Geen ophanging door een afschuwelijk stuntelige beul Woods, zoals bij Neurenberg, waarbij de “overwinnaars” van WOII bij het “zonder aanzien des persoons” op narcistisch en anti-democratisch aandoende navelstaarderige wijze “spontaan vergeten” zijn om de geallieerde oorlogsmisdadigers/misdadigers tegen de mens(elijk)heid voor het tribunaal te laten verschijnen. Dit alles om de moraliteit van de geliefde burger (die de ECHTE overheden/overheidspersonen -het is een mentaliteit t.a.v. burgers in het algemeen en internationaal- liefdevol dienen) niet te ondergraven……

Geef een reactie