BREAKING EN BOMBSHELL: GILETS JAUNES MAKEN ZICH OP VOOR ‘LA NUIT JAUNE’: EEN ‘GELE NACHT’ DIE FRANKRIJK MOET OVERROMPELEN

NOT TO BE MISSED VIDEO VAN AMAZING POLLY OVER DE GILETS JAUNES MET (16:00) FOCUS OP DE STRIJD TEGEN DE ELITE-PEDOFIELEN WAARIN OOK NEDERLAND EXPLICIET WORDT GENOEMD

WAAROM IS JORIS DEMMINK EN HET ELITE-KINDERMISBRUIK TABOE VOOR ONZE GELE HESJES? * ZITTEN JAN DIJKGRAAF (DIE BIJ HP/DE TIJD DEMMINK AL BESCHERMDE) EN EBRU UMAR HIERACHTER?

2 Replies to “BREAKING EN BOMBSHELL: GILETS JAUNES MAKEN ZICH OP VOOR ‘LA NUIT JAUNE’: EEN ‘GELE NACHT’ DIE FRANKRIJK MOET OVERROMPELEN”

  1. Uitstekend stukje journalistiek van Polly over de gilets jaunes. In Nederland, altijd al wat op de Fransen achter, komen de acties van de gele hesjes maar moeizaam van de grond. De karakterloze Nederlanders hebben net als alle andere beesten eigenlijk helemaal geen mening. En als je dan toch iedere dag een mening gaat ophalen bij het 8-uur journaal ben je voor je het weet een echte NSB-er. En dan pàst het gele hesje niet. Uiteraard hebben de Fransen ook geen mening maar ze hebben wèl karakter.

    Ik hoop van harte dat de gilets jaunes de slag winnen maar als er daarna geen geld zonder rente als wettig betaalmiddel in Frankrijk in omloop wordt gebracht dan is toch nog alles verloren. Dan wordt het gewoon weer een nieuw rondje van ordinaire staatsterreur. Politici en bankiers ontlenen hun métier immers aan de geperverteerde aspecten van ons “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel.

  2. Jan Dijkgraaf was de eerste journalist die een naar KLOL gelekte aangifte tegen Joris D. in zijn brievenbus kreeg (check je Yahoo e-mailaccount Micha).

    Dijkstra gaf nooit feedback op die informatie. Dus bij mij zijn er sindsdien de nodige twijfels. En Umar? Waarom een Turkse journaliste? De link Turkije-Joris is zo overduidelijk.

Geef een reactie