BREAKING EN DEVELOPING: ‘JUSTITIE LIET PLEITNOTA KNOOPS IN ZAAK-WILDERS LEKKEN VIA CHRIS KLOMP’

STEEDS MEER KLOKKENLUIDERS MELDEN ZICH OVER CHRIS KLOMP EN ZIJN CRIMINELE ACITVITEITEN VOOR DE STAAT EN VOOR JUSTITIE * ‘KLOMP HEEFT GEHEIME ONTMOETINGEN MET ARD VAN DER STEUR’ * PLEITNOTA KNOOPS ‘KWAM IN HANDEN‘ VAN KLOMP’S AD * MINISTER VAN DER STEUR VOLGT CHRIS KLOMP OP TWITTER * KLOMP IS PROPAGANDA-SPECIALIST VAN DEFENSIE * KLOMP WERKT VOOR DE POLITIE * IS MICHA NU NOG EEN COMPLOT-DENKER NA ALLE ONTHULLINGEN OVER KLOMP?

12 Replies to “BREAKING EN DEVELOPING: ‘JUSTITIE LIET PLEITNOTA KNOOPS IN ZAAK-WILDERS LEKKEN VIA CHRIS KLOMP’”

 1. 40 euro voor wat nat vingerwerk ………. daar heb je 40 telegraaf krantjes voor, met wat minder zelf lijdenis en nog eens wat nieuws + recepten en van alles en nog wat.

  Misschien kan je op je website wat uitbreiden >> keuken . klus tips, reisbestemmingen (je hebt ervaring) , curusus recercheren, kruiswoordpuzzels of ander spelletjes, misschien iets met een bier proeverij.
  Misschien een rubriek vermiste kids, enz enz enz

  Misschien zijn er nog andere mensen met suggesties??

 2. . Laat mij je dan uitleggen dat dit soort berichten meestal zijn bedoeld om de ware gang van zaken te verhullen.

  Je bedoeld wanneer Kat het uitkomt om zelf hierin de spindokter uit te hangen, ………….. maar goed misschien moet je het wat beter brengen en wat meer uitdiepen hoe wat en waar.

  En hoe sluit je de optie uit dat een van zijn medewerkers of anders aan zijn zijde de uitgifte doet ……… waarop Geert weer het verneukte vogeltje kan uithangen.

  Het kan dus alle kanten op ……… maar zolang Kat zijn gram kan halen op het grote gevaar. Waarbij ik zelf nog denk dat de rest van de alternativie media met bepaalde beweringen allang het verhaal van Chirs Klomp is vergeten.
  Behalve een selectief groepje die Brown Kat en Nico die vervolgens er maar achter aan hobbelt.

 3. “” Laat mij je dan uitleggen dat dit soort berichten meestal zijn bedoeld om de ware gang van zaken te verhullen”””

  Kunnen we dat ook toepssen op heer Kat zelf ……..

 4. Pavlov reactie van een leraar van de brave school waar dat beeld van de (horror) “Vader des Vaderlands” staat: Nederland heeft wel grotere problemen dan PB BV/Oranje.

  Het blijft even duister welke diep fundamentele problemen dat zijn. Die met de USA/GB?

  1. Je bent echt niet wijs als je zo’n bericht voor waar aanneemt Dinges. Laat mij je dan uitleggen dat dit soort berichten meestal zijn bedoeld om de ware gang van zaken te verhullen.

   1. Kat had dit bericht natuurlijk weer niet gezien, en nu het hem even niet uitkomt, moet je zo’n bericht ‘niet voor waar aannemen’. Zo spint Kat zijn eigen waarheid bij elkaar.

 5. KLOKKENLUIDERS MELDEN ZICH OVER CHRIS KLOMP EN ZIJN CRIMINELE ACITVITEITEN VOOR DE STAAT EN VOOR JUSTITIE ………….

  Lijkt me deels erg vreemd aangezien de rest van de alternatieve een ander uitgangspunt hebben dat een zekere Kat die alles in de overdrive presenteert, en daar door bij collega websites niet erg gewild is, incl. de advocaat van Baybassin en hij zelf.
  Behalve dan zijn laatste vriendjes Nico en Steven Brown.

 6. “Het is bekend dat uit de omgeving van Wilders wel vaker stukken lekken. Diverse media, waaronder het AD en NRC, citeerden eerder uit mails die de partijleider naar fractiegenoten stuurde en ook uit sms-berichten van Wilders.”

  1. Heeft natuurlijk ook gelekt uit de commissie “STIEKEM” en niet die kale die wanhopig probeert zijn haar van een kleurtje te voorzien maar hooguit kleur op zijn wangen kreeg toen hem hiernaar gevraagd werd.

   Gelukkig was er een stevige onderzoekscommissie opgetuigd, u heeft het ook kunnen zien, “Niks aan de hand hoor.” het volk kon rustig gaan slapen.

 7. Jammer dat PB BV er niet voor Nederland en de Nederlanders is.

  Het is een smerig verholen vazalstaat van de USA/GB, de diep krankzinnige massamoordenaars van o.a. Dresden.

Geef een reactie