BREAKING EN HISTORISCH! HET EERSTE INTERVIEW MET DE NIEUWE PROFESSOR JOURNALISTIEK BART BROUWERS!

BART BROUWERS OVER DE NOS, MARCEL GELAUFF, MICHA KAT… DIT IS REAL JOURNALISM! * GAAT BROUWERS DIT INTERVIEW NU OOK ‘BEHANDELEN’ MET ZIJN STUDENTEN? * ALS U DIT BAANBREKENDE INTERVIEW OP PRIJS STELT, STORT DAN EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING [via drsmkat@yahoo.com] * MICHA HEEFT NIETS EN PROFESSOR BROUWERS KRIJGT TONNEN VOOR ZIJN ‘ANALYSES’ DIE U ALLEEN OP DEZE SITE KUNT HOREN! 18 Jan 2016 07:57 Outgoing

5 Replies to “BREAKING EN HISTORISCH! HET EERSTE INTERVIEW MET DE NIEUWE PROFESSOR JOURNALISTIEK BART BROUWERS!”

 1. zo Kat je hebt weer de boel om zeep geholpen ………. lijkt me toch dat je er effe wat anders in kan gaan als je de man voor het eerst spreekt, en dus de zaken open laat voor een volgende telefoontje.

  Denk overigens dat de man al klaar met je is als je zo achterlijk het gesprek in gaat.

  “”ALS U DIT BAANBREKENDE INTERVIEW ………. “”” owwh vind je dit achterlijk gedrag een donatie waard???? Stel dat ik bij je fans zou behoren zou ik zelfs geld terug eisen ivm deze achterlijkheid te belonen.

  Wat dacht je ik ga wat tekeer, en dan geven me suffe fans wel weer wat geld …… tssssssss

 2. Als je je ziel aan de Duivels van PB BV verkoopt, dán krijg je scheepsladingen ongedekte Euro’s.

  Of we moeten ze testen en UITNEMEN.

  Ik ben trouwens hoogleraar informatica, maar vraag mij niet wat een NAND- of NOR- gate is of de double dabble methode. De kern van het zootje. Daar is speciale studie voor nodig. Ik help de studenten slechts op de goede weg.

Geef een reactie