BIJ INTREKKEN ARTIKEL OVER SOROS HANDELDE GELAUFF DIRECT IN OPDRACHT VAN DE INTERNATIONALE PEDO DEEP-STATE

DE BESCHERMING VAN HET MASTERMIND ACHTER DE IMPLEMENTATIE VAN DE NWO IS NU PRIORITEIT NUMERO UNO VOOR DE MSM * TWEE WEKEN GELEDEN VERWIJDERDE DE NOS EEN ARTIKEL OVER SOROS * IN DIT STUK STOND EEN ZIN DIE ALS ‘NEGATIEF’ ZOUDEN KUNNEN WORDEN GEINTERPRETEERD VOOR DE ‘JOODSE FILANTROOP’ * NU BLIJKT DEZE ACTIE VAN GELAUFF ONDERDEEL TE ZIJN VAN EEN GLOBAL COMPLOT SOROS TE BESCHERMEN -TEGEN ELKE PRIJS

IN EEN WANHOPIGE EN KRANKZINNIGE SPIN WORDEN DE CRITICASTERS VAN SOROS NU WEGGEZET ALS ‘DOOR EEN PR FIRM INGEHUURDE VIJANDEN VAN FACEBOOK’ * FACEBOOK ZOU ZIJN VIJANDEN HEBBEN WILLEN DEMONISEREN DOOR TE SPINNEN DAT HET ‘DOOR SOROS INGEHUURDE OPERATIVES’ ZOUDEN ZIJN

Het was te verwachten en wij hadden het reeds direct door: achter de krankzinnige beslissing van de corrupte Gelauff om het artikel over George Soros van de website te verwijderen gaat een verbijsterend verhaal schuil. Nu wordt een forse tip van deze sluier opgelicht -en dat allemaal omdat de NWO en ome George -en daarmee natuurlijk Gelauff- steeds verder in het defensief worden gedrukt. Facebook reportedly discredited critics by linking them to George Soros; Facing a string of crises, Facebook hired a PR firm to push conspiracy theories about the billionaire, the New York Times reports aldus The Guardian zojuist. In deze ongekende en krankzinnige spin wordt getracht ons wijs te maken dat alle media waarin Soros wordt exposed dit niet deden om de waarheid te brengen of om ‘eerlijke journalistiek’ te bedrijven, maar omdat ze waren ‘ingehuurd’ door een PR firm namens Facebook. De spin zit als volgt in elkaar: de mensen die Facebook exposen zijn ook de mensen die Soros exposen. Logisch, want beiden zijn cruciale players in het NWO-horror verhaal. Nu zou Facebook de lucide gedachte hebben gehad deze criticasters te ‘exposen’ door ze te laten ‘demoniseren’ als ‘agenten van Soros’. Hierbij zou de NWO dus twee vliegen in een klap slaan: de exposers van Facebook zouden worden ‘ontmaskerd’ en de exposers van Soros zouden zelf worden exposed als ingehuurde fakers. Tsja. De wereld van de hogere spin-kunde valt niet mee. Het is zoveel leuker, mooier en eenvoudiger gewoon de waarheid te brengen! De vraag is natuurlijk waarom en met welk doel de NWO dit nu allemaal in het nieuws brengt. Nou: die vraag is eenvoudig te beantwoorden: om George Soros te beschermen! De boodschap hier is: geloof alle verhalen over George Soros niet want het is geen authentieke journalistiek maar gekochte spin en PR! Het verwijderen van het artikel door Gelauff van zijn site is natuurlijk onderdeel van deze global drive het satanische ‘meester-brein’ achter de verwoesting van de wereld as we know it te beschermen. Valt Soros, valt de NWO. We zijn -mede dankij corrupte krabbelaars als Gelauff- op de goede weg.

2 Replies to “BIJ INTREKKEN ARTIKEL OVER SOROS HANDELDE GELAUFF DIRECT IN OPDRACHT VAN DE INTERNATIONALE PEDO DEEP-STATE”

  1. Psychopaten liegen zonder verhoging van de polsspag en zonder dat het zweet ze uitbreekt.

    Dat Soros een Jood zou zijn doet niet terzake als hij een psychopaat is…..en dus populair bij Bernhards Bilderberg Clubje (toevallig BBC) en daar ziet het wel naar uit.
    Psychopaten sluiten zich politiek correct en zonder waarden en normen aan bij de heersende trend, waar ze denken het snelst posities van macht en controle te kunnen veroveren.

    Vandaar….en mutatis mutandis geldt dit soort geschuifel ook voor Soros, dat het “helemaal niet grenzenloos gek” is om SS’er Bernhard in 1945 ineens in het kamp van de gruwelmoordenaars van zijn vriendelijke en wonderschone (Bach, Heine, Goethe e.d. inspirerende) bakermat Dresden aan te treffen.

    Testen en uitnemen deze 100% = fenomenaal proactief de omgeving bedreigende narcisten en je bent ook van dat krankzinnig doortrapte “gespin” en achterhouden van kritieke informatie enz. enz. enz. af,

Geef een reactie