BREAKING EN HORROR: BILL GATES FINANCIERT HET ANP EN DWINGT HET TOT PROPAGANDA VOOR ZIJN DODELIJKE VACCINS

VANAF 27:00: BILL GATES GEEFT JAARLIJKS 350.000 DOLLAR AAN ENDEMOL * TALPA MEDIA IS VOOR 33% EIGENAAR VAN ENDEMOL * IN 2018 NAM TALPA MEDIA HET ANP OVER * MEER BOMBSHELL: HUGO ‘KINDERMISBRUIK’ DE JONGE HEEFT NU OOK HCQ VERBODEN IN ZIEKENHUIZEN * HUGO ‘KINDERMISBRUIK’ DE JONGE HEEFT OOK HET ZEER EFFECTIVE KININE (VERWANT AAN HCQ) VERBODEN * OOK TOEN HCQ NOG WEL WERD INGEZET IN ZIEKENHUIZEN WERD DE EFFECTIVITEIT ERVAN GESABOTEERD (ZONDER HET ONDERSTEUNENDE ZINK) OM HET AANTAL STERFGEVALLEN TE MAXIMALISEREN

Wij maken ons grote zorgen dat Donald Trump het de laatste weken niet meer heeft over HCQ maar nog wel spreekt over vaccins en over het peperdure Remdesivir van Gilead dat veel minder effectief is dan HCQ. Is Trump ook in de klauwen geraakt van de vaccinatie-mafia en van big farma? Op de vraag die Rob Elens in deze video steeds weer stelt (waarom de hetze tegen HCQ?) is maar een antwoord mogelijk: omdat de internationale deep state een direct belang heeft bij het maximaal ‘benutten’ van de pandemie voor hun politieke doelen. Uit de criminele betrokkenheid van de regering-Rutte bij dit ‘project’ blijkt opnieuw de prominente rol van Nederland binnen de shadow powers die ons willen onderwerpen en vernietigen.

3 Replies to “BREAKING EN HORROR: BILL GATES FINANCIERT HET ANP EN DWINGT HET TOT PROPAGANDA VOOR ZIJN DODELIJKE VACCINS”

 1. Aldus bedoelen psychopaten van genoemd type met bijv. VERENIGDE NATIES iets geheel en fundamenteel anders dan dat de in duisternis geknevelde normale mens zich erbij voorstelt….

 2. Bernhard kwam regelrecht uit de met psychopaten volgestouwde Nazi ‘deep state’.
  Deze onherkend geïnfiltreerde psychopaten zijn in alle naties ter wereld *van hetzelfde type* en werken op internationaal gebied (op hun frequentie) samen om macht en controle *coûte que coûte* in hun handen te houden en de normale mensheid (van hoogleraar tot putjesschepper zeg maar) in duisternis te knevelen.
  De vreze Gods ontbreekt bij deze *optelsom van ware krankzinnigheid* totaal en dat schept onderling een eigenaardige band.
  Zo zie je Bernhard in een (normaliter) bevreemdende relatie met Allen Dulles: een akelig totalitaire SS/SA Mann en Nazi ‘spook’ met de “vrijzinnige” super-democraat en zo’n beetje oprichter van de NAVO en CIA.
  Eigenaardig eigenlijk, hoe kan dit????
  Beiden dezelfde ‘alien mindset’ van de ‘adapted compensated psychopath’ een levensgevaarlijk type kern-krankzinnige, dat geen genoegen neemt met als serie-moordenaar een paar meisjes (misbruik makend van hun bereidheid tot hulpverlening!) in een busje te lokken, ze gruwelijk te vermoorden en dan hun lichamen necrofiel te misbruiken, maar dat *VEEL GROTERE* NAARGEESTIGE PROJECTEN voor ogen heeft.

Geef een reactie