BREAKING EN HORROR: CHINA LEVERT MET OPZET FALENDE MASKS EN TEST KITS AAN EU-LANDEN EN BEVESTIGT ZIJN SATANISCHE INTENTIES

WAT WE ZIEN IS EEN COALITIE TUSSEN DE PIZZAGATE-DEEP STATE VAN HILLARY EN OBAMA (EN HUNTER BIDEN!) EN CHINA DIE HET VIRUS INZET OM DE VS VAN TRUMP TE VERNIETIGEN EN DE WERELD TE DOMINEREN EN MEE TE VOEREN NAAR HUN GEDROOMDE NAZI-TECHNO-HORROR-SAMENLEVING * DEZE COALITIE HEEFT WERELDWIJD ALLE MSM AAN ZIJN ZIJDE * KUNNEN DE PATRIOTS HET TIJ NOG KEREN?

DEN HAAG – Honderdduizenden mondkapjes uit China die al waren verdeeld over de ziekenhuizen, zijn ondermaats. Het ministerie van Volksgezondheid haalt de mondmaskers terug. Dat bevestigt het ministerie na berichtgeving van de NOS. Het gaat om bijna de helft van een partij van 1,3 miljoen zogeheten FFP2-maskers, 600.000 stuks. Het zijn mond-neuskapjes die zelfs de fijnste druppeltjes moeten tegenhouden. Artsen en verpleegkundigen gebruiken de maskers bij de behandeling van tbc- of coronapatiënten. Ondeugdelijke maskers beschermen onvoldoende tegen overdracht van ziektekiemen.

‘Kwaliteit voldoet niet aan criteria’
Het gaat om een zending van vorige week zaterdag, afkomstig van een Chinese fabrikant, zo laat het ministerie weten. De maskers hebben het benodigde certificaat. „Het ministerie van VWS ontving een eerste signaal dat bij inspectie de kwaliteit van deze zending niet voldeed aan de criteria. Een deel van deze zending is uitgeleverd aan zorgaanbieders, de rest van de lading is direct on hold gezet en is niet verder verspreid”, zegt een woordvoerder.

Geef een reactie