BREAKING EN HORROR: DE DOOR EEN PEDOFIEL OPGELEIDE PAUL JANSEN NEGEERT DE COMPLETE INEENSTORTING VAN HET VATICAAN ONDER SEKSSCHANDALEN VOLLEDIG

LAATSTE NIEUWS: SEKS-PRIESTER IN ITALIE BIJNA GELYNCHED NADAT HIJ MET ZIJN BROEK NAAR BENEDEN WAS AANGETROFFEN IN EEN AUTO MET EEN MEISJE VAN 10: NIET INTERESSANT VOOR PAUL JANSEN

ONGEKENDE GOLF VAN SEKSSCHANDALEN VERWOEST HET VATICAAN AAN DE VOORAVOND VAN HET BEZOEK VAN DE PAUS AAN IERLAND * DE TELEGRAAF ZWIJGT VOLLEDIG: DAT IS HET BEWIND VAN DE DOOR DE PEDOFIEL KEES LUNSHOF OPGELEIDE PAUL JANSEN DIE AAN HET HOOFD STAAT VAN DE GROOTSTE CRIMINELE ORGANISATIE VAN NEDERLAND * DE SCHANDALEN:

1. OVERAL TER WERELD WORDEN NONNEN SEKSUEEL UITGEBUIT EN MISBRUIKT DOOR PRIESTERS
2. VLUCHTELINGEN MISBRUIKT TOT EN MET HET GEDWONGEN LATEN ACTEREN IN PEDO-PORNO-FILMS
3. KARDINAAL VAN WASHINGTON TREEDT TERUG NA AFSCHUWELIJKE ONTHULLINGEN VAN KINDERMISBRUIK
4. AARTSBISSCHOP VAN ADELAIDE IN AUSTRALIE TREEDT AF IN EEN PEDO-SCHANDAAL
5. COMPLETE KERK IN CHILI INGESTORT NA MASSAAL KINDERMISBRUIK DOOR DE TOP; ALLE BISSCHOPEN HEBBEN AANGEBODEN AF TE TREDEN, CRIMINEEL ONDERZOEK
6. CHARITY VAN MOEDER THERESA IN INDIA VERKOOPT BABY’S

4 Replies to “BREAKING EN HORROR: DE DOOR EEN PEDOFIEL OPGELEIDE PAUL JANSEN NEGEERT DE COMPLETE INEENSTORTING VAN HET VATICAAN ONDER SEKSSCHANDALEN VOLLEDIG”

 1. Psychopaten zijn ***niet in staat*** tot “de vreze Gods”/normale religieuze integratie/(object)Liefde.
  Maar ook de (seculiere) normale psychische integratie komt bij psychopaten NIET tot stand. Ook humanisten e.d., die geen God nodig zeggen te hebben om te walgen van waar de proactief gewelddadige ANTI-sociale ‘alien mindset’ van psychopaten voor staat, worden door psychopaten als prooidieren gezien.

  Maar psychopaten hebben (dus) een extra speciale (!) afkeer van Joden en Christenen en “hun” ENIGE GOD BUITEN WIE ER GEEN IS en bijv. van het “Joods/Christelijk” Europa.

  Als ze de RK-Kerk kunnen ondergraven en doen ineenstorten (= rokende puinhopen), zullen ze daar moreel debiel, geen enkele aarzeling bij voelen opkomen: GEEN ENKELE!

 2. Let op, bij deze theoretische uiteenzetting van de werkwijze van de ‘alien mindset’ op weg naar pervers totale macht en controle, worden kerkgenootschappen expliciet vermeld:

  ————-”
  Depending on the type of activity of psychopathic and characteropathic individuals, evil can manifest ***on any societal level***. The greater the scope of the psychopath’s influence, the greater harm done.

  Thus ***any group of humans*** can be infected or “ponerized” by their influence. From families, clubs, ***churches***, businesses, and corporations, to entire nations. The most extreme form of such macrosocial evil is called “pathocracy” (bijv. verraderlijk verholen -je zult de illegale PB BV ambtenaren de kost moeten geven, die denken legaal Nederland te dienen-
  USA/GB ‘deep state’ vazalstaat Prins Bernhard BV, het voormalige “Nederland”).

 3. In Australië is een 5-vuistdik rapport uitgebracht van een regeringscommissie die onderzoek deed naar seksueel misbruik bij organisaties, overal dus, kerk, sport, onderwijs, jeugdzorg, etc. De focus lag op hoe de organisaties omgingen met de meldingen van het misbruik.

Geef een reactie