BREAKING EN HORROR: ER SPEELT ZICH EEN ONGEKEND DRAMA AF ROND DE CRIMINELE ‘WITTE HELMEN’ IN SYRIE -DIE MEDE DOOR NEDERLAND WERDEN AANGESTUURD EN BETAALD!

WANHOPIGE NWO BRENGT DE EXPOSTE WITTE HELMEN OP STEL EN SPRONG ‘IN VEILIGHEID’ EN DE TELEGRAAF PROBEERT HET WEG TE SPINNEN * DE EXPOSTE KINDERBORDEEL-BEZOEKER BERT KOENDERS WAS ‘DE GROTE MAN’ ACHTER DE WITTE HELMEN * WITTE HELMEN SPEELDEN SLEUTELROL BIJ HET ‘BEWIJZEN’ VAN DE ‘MONSTERLIJKE GIFGASAANVALLEN’ VAN ASSAD [Niburu.co] OP DE ‘KLEINE WEERLOZE KINDEREN VAN ZIJN EIGEN VOLK’ * NU ZIJN DE WITTE HELMEN ZELF OPGEJAAGD WILD

FOTO: STUDIO JACK DE VRIES, GRATIS TER BESCHIKKING GESTELD AAN DE MEDIA WERELDWIJD, GEEN COPYRIGHTS

De beweging heet officieel de Syrische Burgerdefensie maar de leden staan bekend om hun opvallende witte helmen. De groepering opereerde als reddingsorganisatie in Syrische gebieden die in handen waren van de rebellen en kwam vaak in actie vlak na bombardementen, veelal met gevaar voor eigen leven. De Witte Helmen werden de afgelopen jaren gezien als kanshebber voor de Nobelprijs voor de Vrede. Aldus De Telegraaf. Alleen uit die laatste zin (‘Nobelprijs voor de Vrede’) blijkt al dat die Witte Helmen een grote scam zijn -Obama kreeg deze prijs tenslotte ook en geen wereldleider heeft meer landen gebombardeerd dan hij. En dan is er natuurlijk de rol van onze kinderbordeel-bezoeker B. Koenders, exclusief onthuld door deze site. We citeren ook maar even het begin van het verbijsterende stuk uit De Telegraaf: JERUZALEM – Circa achthonderd leden van de Syrische burgerbeschermingsbeweging Witte Helmen en hun families zijn zondag via Israël naar Jordanië geëvacueerd. De Witte Helmen komen uit zuidwest-Syrië, waar een door Rusland gesteund regeringsoffensief gaande is. Wij noemen dat een ‘in your face-je’. Zeldzaam goed nieuws! Zit Donald Trump hier aan de knoppen? Is dit een gevolg van een deal tussen hem en ome Vladimir, gesloten in Helsinki? Zijn de MSM mede hierom zo hysterisch op jacht naar de scalp van The Donald -Syrie is tenslotte cruciaal in de plannen van de NWO voor het forceren van de derde wereldoorlog!

3 Replies to “BREAKING EN HORROR: ER SPEELT ZICH EEN ONGEKEND DRAMA AF ROND DE CRIMINELE ‘WITTE HELMEN’ IN SYRIE -DIE MEDE DOOR NEDERLAND WERDEN AANGESTUURD EN BETAALD!”

 1. En wie stelt dat Prins Bernhard BV “Nederland” is en dit propageert, helpt in feite de door Bernhard gecre-eerde waanwereld te schragen en de illusie te handhaven.

  In NEDERLAND namelijk, hadden de hoogverraders Wilhelmina en Bernhard het vuurpeloton (waarmee iedere normale, in de zin van niet-psychopathische….Nederlander zoals u en ik, bij een daad met ONNODIG dergelijke, voor staatkundig redelijk onderlegden EVIDENT, immens schadelijke gevolgen voor de staat en voor hierdoor direct en indirect buitengemiddeld ernstig getroffen vele tienduizenden staatsburgers van NEDERLAND, IN GEEN GEVAL zou zijn weggekomen!!!) conform de wet niet kunnen ontlopen.

  Dus er is zeker in de diepte iets TOTAAL niet in de haak.

 2. Psychopaten zijn er volledig van overtuigd, dat zij, omdat de 100% door begeerte gedreven narcisten macht en controle bovenal begeren, de aangewezen natuurlijke leiders/’Führers’ zijn.

  De ‘gullible fools’ willen het “logische en legitieme gezag” van psychopaten om onbegrijpelijke redenen niet (juichend) aanvaarden en moeten daartoe dus (prima aansluitend bij de psychopathische drang tot proactieve agressiviteit) zo mogelijk sluipend en zonder lastige weerstand op te wekken, op een of andere manier energiek en onaflatend GEDWONGEN worden……

 3. De enige manier om de perverse wereld(WAN)orde van “de optelsom van ware = kern krankzinnigheid” (gaslighting brainfuckende, hun eigen “brave new world” scheppende psychopaten) de kop in te drukken is:

  TESTEN EN UITNEMEN !!!

  Deze verhaaltjes en het steeds wijzen naar (slechts) symptomen (zoals deze Witte Helmen) en “individuen” (zoals Bert Koenders of bijv. Camiel Eurlings) duidt n.m.m. op vergaand onvoldoende begrip van/inzicht in wat hier (in de diepte) werkelijk speelt.

  Daaruit volgt meestal ook onbegrip t.a.v. (de urgentie m.b.t. het toepassen van) de JUISTE (zeer dringend noodzakelijke) ingreep……WERELDWIJD.

  En let wel: Echte psychopathie is een fundamentele persoonlijkheidsstoornis. De moordrobot (of duivel) heeft “ZELF” geen enkel normaal begrip (!) van de NORMALE menselijke wereld of besef van diepe/fundamentele stoornis bij ZICHZELF en blijft machinaal en proactief agressief doorgaan met het driedimensionaal (verholen sluipend) inhakken op, bijzonder gruwelijk traumatiseren en ondermijnen en slopen van ALLES (!) WAT NORMAAL IS EN ZOALS GOD HET HEEFT BEDOELD.

Geef een reactie