BREAKING EN HORROR: GEENSTIJL MAAKT EEN 180 EN STEUNT NU RUTTE EN DEMMINK IN MH 17

OPNIEUW EEN BEWIJS DAT WE NU DE LAATSTE FASE INGAAN OP WEG NAAR DE CLIMAX * NAZI- EN COLLABORATEURS-LOG AFGEMAAKT IN EIGEN COMMENTS * WIJ ROEPEN OP GEENSTIJL TE BOMBARDEREN MET DEMMINK-COMMENTS * GEENSTIJL HEEFT VAN RUTTE EN DEMMINK OOK EEN IVANA-VERBOD OPGELEGD GEKREGEN -OPNIEUW BEWIJS VOOR DE BETROKKENHEID VAN DE PP-ELITE BIJ DE DOOD VAN HET SUPERMODEL

Eén reactie op “BREAKING EN HORROR: GEENSTIJL MAAKT EEN 180 EN STEUNT NU RUTTE EN DEMMINK IN MH 17”

 1. De ‘mask of sanity’ van het PB BV “Openbaar” Ministerie (iedereen denkt nu, dat PB BV het goed met ons voor heeft):

  ——————
  Het OM vervolgt een opvang en een speelhal voor de dood van
  een jongetje (4).Dat viel in 2015 van
  een toestel in de hal in Grootebroek en
  overleed later.Het OM verdenkt ook een
  kleuterleidster en twee medewerkers van
  de hal van dood door schuld.De jongen
  was te jong voor het speeltoestel.
  ———————-

  Datzelfde OM doet echter niets en blijft als een halsstarrige muilezel weigeren om de (PROACTIEVE)gruwelmoordenaars (levend verbranden met witte fosfor is extreem gruwelijk en pijnlijk) van zéér grote aantallen kleine vluchtelingen-jongetjes te Dresden in de nacht van 13/14 feb. 1945 voor een internationaal tribunaal te krijgen.
  De weerzinwekkende(oorlogs)misdadigers zijn bovendien bekend, maar het zijn ineens (in 1945) goede “vrinden” geworden met Bilderberg Benno de SS psychopaat en hoogverrader en dus zijn ze voor het PB BV “Openbaar” Ministerie IMMUUN geworden (als bij bevreemdende toverslag).

  Onze bevrijders moeten natuurlijk wel een beetje psychopathisch kunnen gruwelmoorden onder dekmantel van oorlog zo links en rechts, dat hebben ze wel verdiend!

Geef een reactie