BREAKING EN HORROR: GROEN LINKS BETROKKEN BIJ GROOTSTE VERKIEZINGSFRAUDE UIT DE AMERIKAANSE GESCHIEDENIS! ‘WAARNEMER’ BRAM VAN OJIK LAAT DE DEMS MILJOENEN STEMMEN FAKEN EN STELEN

BROWARD COUNTY POLICE REMOVES REP. MATT GAETZ FROM FILMING OFFICIALS SECRETLY LOADING BOXES IN/OUT OF OFFICE * DEMS STEAL ANOTHER RACE: MANUFACTURE 43.000 VOTES IN BROWARD COUNTY * BRENDA SNIPES REPORTED 634.000 VOTES ON ELECTION NIGHT, TODAY SHE REPORTED 717.000: BROWARD COUNTY MANUFACTURED 83.000 FRAUDULENT VOTES! * FLORIDA VOTER CLAIMS RENTAL TRUCS ARE MOVING PROVISIONAL BALLOTS IN BROWARD COUNTY * RUBIO SOUNDS THE ALARM: PALM BEACH ELECTION SUPERVISOR BANS MEDIA FROM PUBLIC BALLOT COUNTING, THREATENS THEM WITH ARREST * BRENDA SNIPES MISSES DEADLINE, WON’T TURN OVER BALLOTS! REP. MATT GAETZ (R) IS FILING CONTEMPT OF COURT AGAINST SNIPES #STOPTHESTEAL * IN HET OWN WORDS: SNIPES ADMITS TO REPORTER SHE ILLEGALLY DESTROYED BALLOTS * ‘SIGNATURES DON’T MATCH’: PRESIDENT TRUMP SOUNDS THE ALARM ON ‘ELECTORAL CORRUPTION’ IN ARIZONA * AND MUCH, MUCH MORE MAAR ‘OXFAM BRAM’ ZIT AL WEER AAN DE WITTE WIJN IN DEN HAAG!

GL-KAMERLID BRAM VAN OJIK ‘NAM DE VERKIEZINGEN WAAR‘ IN DE VS NAMENS DE OVSE/OSCE * HIJ MOCHT IN DIE HOEDANIGHEID VERSLAG DOEN OP RADIO 1 EN REPTE VAN FRAUDE DOOR… DE REPUBLIKEINEN! * NU DE VS COMPLEET IN DE DAN RAKEN VAN DE GROOTSTE VERKIEZINGSFRAUDE OOIT EN OVERAL RECHTZAKEN WORDEN OPGESTART ZIT ‘WERELDVERBETERAAR BRAM’ (EX-OXFAM, EX-NOVIB) AL WEER AAN DE WITTE WIJN IN DEN HAAG (OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER) * DOOR NIET WAAR TE NEMEN MAAR MEE TE DOEN AAN DE EVIDENTE STEMBUSFRAUDE DOOR DE DEMOCRATEN ZIJN VAN OJIK EN GROEN LINKS MEDE SCHULDIG AAN HET VERKRACHTEN VAN DE BELANGRIJKSTE DEMOCRATIE TER WERELD

Eén reactie op “BREAKING EN HORROR: GROEN LINKS BETROKKEN BIJ GROOTSTE VERKIEZINGSFRAUDE UIT DE AMERIKAANSE GESCHIEDENIS! ‘WAARNEMER’ BRAM VAN OJIK LAAT DE DEMS MILJOENEN STEMMEN FAKEN EN STELEN”

  1. Enerzijds zou je kunnen denken: Wat boeit dat, ze hebben toch verloren.
    Anderzijds: Als de verkiezingen toch worden onderzocht, met specifiek Trump en zijn banden dan ook maar echt alles. Alle lijken uit de kast.

    Waar is trouwens uw feitelijke bewijs dat GroenLinks heeft gedaan wat u stelt?
    Het kan zijn dat hij op een locatie was waar niet de democraten maar de republikeinen sjoemelde. Of dat er achteraf helemaal niet werd gesjoemeld op die plek, en dan moet deze man zijn beweringen terugnemen. Eerlijk is eerlijk.

Geef een reactie