BREAKING EN HORROR! NOS COMPLEET GEINFILTREERD MET LEVENSGEVAARLIJKE DEEP STATE-JIHADISTEN: NA HOESSEIN SABIR NU MUSTAFA MARGHADI

BEGIN DIT JAAR TOEN TRUMP SOLEIMANI OMLEGDE WERD DIT NIEUWS GESPIND DOOR DE IN RABAT GEBRAINWASHTE JIHADIST HOESSEIN SABIR * NU WORDT MUSTAFA MARGHADI INGEZET VANUIT ITALIE * GELAUFF LIET TWEE TOP-JOURNALISTEN DIE WEL VOOR DE WAARHEID GINGEN, KARHOF EN RIBBINK, NAAR ALLE WAARSCHIJNLIJKHEID VERMOORDEN * IN PLAATS VAN KARHOF EN RIBBINK NU SABIR EN MARGHADI: DE NOS ANNO 2020

Bel de ambassade met vragen. Dat is de shocking wijze waarop -op onze kosten- NOS-correspondent Mustafa Marghadi de agenda van de NWO in opdracht van Rutte en Demmink in onze huiskamers brengt. We hebben met Marghadi -net als met Hoessein Sabir- te maken en compleet gebrainwashte ‘media-jihadisten’ die hun info-zelfmoordaanslagen op de waarheid uitvoeren in opdracht van de Nederlandse staat. En zoals we weten heeft die Staat maar een doel: het vernietigen van alles wat we de afgelopen halve eeuw hebben opgebouwd, het verwoesten van onze gezondheid, het afpakken van ons geld en ons leven. Marghadi heeft zijn hele leven op kosten van de belastingbetaler gif en waanzin mogen verspreiden en dat doet hij nu vanuit Italie -het aanwakkeren van angst en hysterie. Het wordt tijd de misdadige NOS om zeep te helpen, mensen. Hieronder een video waarin de waarheid wordt verteld over de Corona-epidemie.

Eén reactie op “BREAKING EN HORROR! NOS COMPLEET GEINFILTREERD MET LEVENSGEVAARLIJKE DEEP STATE-JIHADISTEN: NA HOESSEIN SABIR NU MUSTAFA MARGHADI”

  1. Vooral als uw portemonnee met alle ID kaarten, bankpasjes e.d. gestolen is, de vriendelijke Prins Bernhard BV ambassade bellen!

    U wordt daar van harte welkom geheten en krijgt meteen een ruimhartig voorschot om naar huis te kunnen terugkeren e.d..
    Prins Bernhard BV is er voor U!

Geef een reactie