BREAKING EN HORROR: ONZE VP KAJSA ‘NEPNIEUWS’ OLLONGREN KEERT NIET TERUG VANWEGE… CORONA! MAAR… WE HEBBEN TOCH CHLOROQUINE?

WE WETEN NU ZEKER DAT OLLONGREN IS VERMOORD OMDAT HET BETREFFENDE BERICHT -ALLEEN TE VINDEN BIJ RTL- NU GEEN ENKELE BRON MEER GEEFT * GEEN ENKEL NIEUWSBERICHT OVER DE ZIEKTE EN DE TERUGKEER VAN KAJSA WERD GEDRAGEN DOOR EEN IDENTIFICEERBARE BRON * EERDER ZAGEN WE ALS BRONNEN ‘HET KABINET VAN DE KONING’ EN ‘WOORDVOERDERS’ * OPNIEUW GEEN TWEETJE VAN KAJSA EN HAAR 43,1K ‘VOLGERS’ VINDEN DAT ALLENMAAL DE GEWOONSTE ZAAK VAN DE WERELD * VERDER BEWIJS VOOR DE MOORD IS DAT GEEN ENKEL MEDIUM EIGEN ONDERZOEK MAG DOEN NAAR DE VERDWIJNING VAN ONZE VOORMALIGE VP

Door de coronacrisis laat de terugkeer van minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) langer op zich wachten. Na bijna een half jaar ziekteverlof was zij zich weer aan het inwerken. Maar omdat zij een aandoening aan de luchtwegen had, is het risico voor een volledige terugkeer nu te groot. De bedoeling was dat Ollongren (52) voor het einde van deze maand zou terugkeren. Vorige week verscheen ze voor het eerst weer op haar ministerie voor gesprekken met ambtenaren over haar dossiers.

Gezondheid
De verwachting was toen dat ze weer snel aan de slag zou gaan, omdat het na een periode van tegenslag weer goed gaat met de gezondheid van de minister. Maar vanwege de coronacrisis is nu toch besloten haar terugkeer uit te stellen. Vanwege haar problemen met de luchtwegen behoort ze tot een risicogroep, aldus een woordvoerder van haar ministerie.

Geef een reactie