BREAKING EN HORROR: SHARON DIJKSMA VLUCHT WEG UIT HAAGSE SWAMP NU ‘HAAR HILLARY’ OP HET PUNT STAAT TE WORDEN EXPOSED ALS PEDO-CRIMINEEL

YOU DON’T MAKE THIS UP * DU MOMENT DAT DE RELEASE VAN DE HILLARY-HORROR-VIDEO OPNIEUW DICHTERBIJ LIJKT TE KOMEN RENT SHARON ‘BILDERBERG’ DIJKSMA DE REDDINGSBOOT IN * DIJKSMA TOT OVER HAAR DIKKE NEK [video] IN DE CRIMINELE CLINTIN-FOUNDATION [video] EN DE PEDO-KINDERHANDEL * HET KAN NU NOOIT MEER LANG DUREN VOOR DE ELITE!

Hoewel de invulling van twee van de in totaal acht nieuwe wethoudersposten nog niet bekend is gemaakt, noemt Burke het schandalig dat het nieuwe college van B&W er vooralsnog ‘lelieblank’ uitziet. Vandaag werd duidelijk dat naast lokaal PvdA-leider Marjolein Moorman ook Sharon Dijksma voorgedragen wordt voor een wethouderspost, namelijk verkeer, vervoer en luchtkwaliteit. Zij zal hiertoe met haar gezin naar Amsterdam verhuizen. LEES VERDER BIJ HET PAROOL

5 Replies to “BREAKING EN HORROR: SHARON DIJKSMA VLUCHT WEG UIT HAAGSE SWAMP NU ‘HAAR HILLARY’ OP HET PUNT STAAT TE WORDEN EXPOSED ALS PEDO-CRIMINEEL”

  1. Gewoon verhuizen van de ene naar de andere Nederlandse stad is wat anders dan vluchten. Mensen die echt wat te verbergen hebben nemen de wijk naar Ierland of IJsland.

  2. Sharon Dijksma is net zo vorstelijk als de Van Nassaus.

    Niet dus, maar iedere psychopaat is lastiger van een positie van macht en controle weg te slaan, dan een wesp bij een fles limonadesiroop.

    Vergelijk bijv. Winston Churchill en onze bloedeigen Hans van Baalen en Ralph Gonsalves……

    De onregelmatigheden (en vele ziekmeldingen) beginnen ook meteen de pan uit te rijzen.

Geef een reactie